Estalvi a mitjà termini

Inversió a mitjà termini

Inverteix en tu

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Si busques una rendibilitat atractiva per als teus estalvis i prefereixes no esperar molt de temps per disposar-ne, t'oferim el nostre pla Vida Inversió Plus a mitjà termini. Fent una sola aportació inicial obtindràs una rendibilitat garantida que coneixeràs per endavant. Podràs recuperar els teus diners, si ho vols, a partir del primer any.

Beneficis d'aquesta assegurança

Interès garantit durant tota la inversió

T'informem del tipus d'interès aplicable abans de la contractació i el mantenim durant els sis anys de durada del pla d'inversió.

Els teus diners quan els necessitis

Podràs disposar del capital invertit en la seva totalitat o parcialment i sense cap penalització una vegada transcorregut un any des de la formalització del pla.

Pensant en els teus

En cas de defunció, la persona designada com a beneficiari de l'assegurança percebrà el reemborsament del 100% del capital invertit.

Inversió a mitjà termini
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Alertes sobre liquiditat

El valor del dret de rescat o mobilització depèn del valor de mercat dels actius assignats i pot provocar pèrdues rellevants.

Informació de fiscalitat

Els rendiments generats pel teu pla Vida inversió Plus només tributaran en el moment que decideixis disposar dels diners.

Preguntes freqüents

Vida Inversió Plus està dirigit a tots els inversors que vulguin rendibilitzar de manera segura i garantida el seu capital en un termini de sis anys.

Pots disposar del capital invertit en la seva totalitat o d'una part i sense cap penalització un cop transcorregut un any des que es va efectuar l'aportació inicial. El rescat de la totalitat del capital estarà subjecte al valor de mercat de l'actiu associat en aquest moment.

Si retires el capital un cop transcorreguts els sis anys de contracte, rebràs també la totalitat de la rendibilitat generada.

El tipus d'interès aplicable es calcula de forma personalitzada cas a cas, ja que s'estudien variables com l'edat o la quantitat de capital aportat. Abans de la contractació del pla, et comunicarem el tipus d'interès que et correspon i que s'aplicarà als teus estalvis durant els sis anys d'inversió.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Si es tracta de la teva família

Garantit

Senzill

Informació de rendibilitat

Vida inversió Plus t'ofereix rendibilitat garantida durant els 6 anys de durada del pla. A més, si vols rescatar totalment o parcialment el capital aportat, podràs fer-ho sense cap penalització un cop transcorregut el primer any des de la formalització de l'assegurança. En aquest cas, el rescat total estarà subjecte al valor de mercat de l'actiu associat al contracte.

L'interès aplicable a la teva inversió es calcula de forma personalitzada partint d'uns paràmetres com ara l'edat o la quantitat invertida. Coneixeràs aquesta informació abans de la contractació del pla, la qual cosa et permetrà calcular-ne la rendibilitat durant els sis anys de durada del contracte.

Inversió a mitjà termini

Prima única pagada en eurosCapital garantit a venciment en euros
6.000 €6.368 €
20.000 €21.226 €
50.000 €53.065 €
100.000 €106.131 €
300.000 €318.393 €

Quadre comparatiu assegurances d'inversió i estalvi

PRODUCTESDescripcióForma de pagamentPrima mínimaDuradaGarantitAportació màximaRevisió tipusRescat totalRescat parcialBestreta
Inversió a mitjà termini
Rendibilitat garantida per endavant
Aportació única
600 €
6 anys
Sense límit
No
No
Inversió a llarg termini
Inversió altament rendible
Aportació única
6.000 €
10 anys
Sense límit
Anual
No
Estalvi a llarg termini SIALP
Estalvi garantit amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
5 anys
5.000 €
Trimestral
No
No
Pla individual d'estalvi
Garantit, senzill i amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
Flexible
8.000 €
Semestral
No
Assegurança d'estalvi flexible
Estalvi garantit i adaptable
Flexible
42 €/mes
Flexible
Sense límit
Trimestral
No