Antares

Antares

Accedeix als teus productes

Sobre Antares

Antares, marca de Plus Ultra Seguros especialista en assegurances de vida, accidents i salut.

A Antares assessorem i col·laborem des del 1987 en la seguretat i protecció dels nostres clients particulars i col·lectius d'empreses, així com en la cerca de solucions adequades per a la previsió social empresarial.

Fins al novembre de 2019, Seguros de Vida y Pensiones Antares, S.A.U. érem una companyia d'assegurances especialista en assegurances de vida, accidents i salut. Avui dia, i després de la nostra fusió amb Plus Ultra Seguros, som una marca d'aquesta companyia.

Assegurances que es comercialitzen amb la marca Antares

  • Masalud: assegurança mèdica que et garanteix l'accés a un quadre mèdic complet en l'àmbit nacional, proves diagnòstiques, seguiment en consulta i mètodes terapèutics.
  • Masalud Plus: assegurança d'assistència sanitària que et garanteix, a través del quadre mèdic concertat en l'àmbit nacional, les consultes mèdiques, proves diagnòstiques, mètodes terapèutics, intervencions quirúrgiques i hospitalització que necessitis.
  • Masalud combi: cobertures exclusives amb reemborsament en despeses de medicaments, psicologia clínica, preparació al part, podologia i despeses mèdiques per la utilització de centres o metges no concertats.
  • Malalties greus: el suport econòmic necessari per afrontar la difícil situació de patir una de les malalties cobertes.

Preguntes freqüents

No. No cal que facis cap gestió. Tenim un compromís de manteniment de les condicions i cobertures actuals de les pòlisses i fins i tot de millora dels nivells actuals de servei d'Antares.

Els productes i serveis que tens contractats amb Antares no experimentaran cap modificació, es prestaran amb el mateix estàndard de qualitat de sempre i es mantindran les cobertures.

L'adquisició d'Antares per part de Plus Ultra Seguros no implica cap canvi en el funcionament i l'operativa de les pòlisses i serveis que tens contractades.

Si t'adreces a alguna de les oficines de Plus Ultra Seguros, t'atendran en la mesura del possible, per bé que sempre pots adreçar-te directament al telèfon d'Atenció al Client, 915 236 345, o posar-t'hi en contacte en el correu electrònic clientesantares@plusultra.es.

No, el preu de les teves assegurances no experimentarà cap modificació. Els imports que has abonat fins ara en qualsevol dels productes contractats seran perfectament vàlids.

Tant si ets client de Plus Ultra Seguros com d'Antares, tens accés a una àmplia gamma de productes pensats per fer-te la vida més senzilla.

Si estàs interessat a rebre informació sobre alguna de les solucions que ofereix Plus Ultra Seguros, pots localitzar la teva oficina més pròxima en aquest enllaç o trucant al 917 83 83 83.

Per accedir a les assegurances disponibles a través d'Antares, pots trucar al telèfon 915 236 345.

Antares