Assegurances per a altres vehicles

Caravanes i autocaravanes

Assegurança per a furgonetes, caravanes i autocaravanes

Prepara bé el viatge

Què t'ofereix l'assegurança per a furgonetes, caravanes i autocaravanes?

Com que no tots els vehicles són iguals, a més d'oferir-te la millor protecció per a automòbils, posem a la teva disposició una solució per a vehicles derivats com poden ser furgonetes, remolcs o caravanes remolcables, amb un ampli ventall de garanties i serveis entre els quals escollir.

Avantatges d'aquesta assegurança

Contractant l'assegurança per a furgonetes i altres vehicles gaudiràs de grans avantatges:

La millor solució

Si ja tens una assegurança per al teu cotxe, aquesta serà la millor solució per a la teva furgoneta, remolc o caravana remolcable.

A mida

Comptem amb assessors especialitzats en tot tipus de vehicles perquè la contractació et resulti còmoda i s'ajusti al que realment necessites.

Àmplies cobertures

Des de la protecció essencial de la responsabilitat civil obligatòria i voluntària fins a altres garanties opcionals com robatori, incendi o assistència en viatge, queden cobertes amb l'assegurança de furgonetes, caravanes i autocaravanes.

Defensa dels teus interessos

T'oferim un servei d'assistència jurídica que defensi els teus interessos en casos d'infraccions administratives i en reclamació de danys.

Assegurança-altres-vehicles

Cobertures principals

L'Assegurança de furgonetes, caravanes i autocaravanes garanteix les indemnitzacions que té en compte la Llei com a conseqüència dels danys a tercers causats amb el vehicle assegurat. A més de la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, aquesta garantia inclou també la responsabilitat civil voluntària, que amplia la cobertura estipulada per Llei i que pot arribar a ascendir fins als 50 milions d'euros. 

Cobertures addicionals

Garanteix la cobertura dels danys soferts pel vehicle assegurat tant en circulació, en repòs o en trasllat.

Preguntes freqüents

Va dirigida a totes aquelles persones que desitgin assegurar aquells vehicles diferents del seu cotxe habitual, per a ús particular, com ara caravanes, autocaravanes o furgonetes.

Si posseïm una caravana, cal tenir en compte sempre la seva MMA (Massa Màxima Autoritzada, que inclou el pes del mateix vehicle, el dels passatgers, el de la mercaderia transportada i el del combustible). Si aquesta és inferior a 750 kg, se la considera un remolc i perquè estigui inclosa a l'assegurança del vehicle que la transportarà, caldrà comunicar-ho a l'asseguradora. D'aquesta manera, l'assegurança del vehicle els cobrirà els danys a tercers.

Si, al contrari, la caravana és de més de 750 kg de MMA aquesta haurà de tenir la seva pròpia assegurança. Les caravanes que estan en llocs fixos tenen les mateixes cobertures que una assegurança de la llar i, naturalment, la majoria de les assegurances cobreixen els danys que més preocupen als propietaris: trencament de canonades, incendi, robatori, vidres, així com qualsevol dany provocat per un fenomen meteorològic.

Respecte a les autocaravanes, tenen la condició de vehicle i necessiten una assegurança específica, tant per circular com per protegir la mateixa autocaravana i el seu contingut. Aquesta assegurança, el preu i les cobertures dependran del model, de les característiques i de les prestacions de l'autocaravana.

Encara que no tots els càmpings l'exigeixen i, a més, estiguin obligats a disposar-ne d'una de responsabilitat civil, la nostra recomanació és que, almenys, la teva caravana hauria d'estar assegurada contractant una assegurança de responsabilitat civil addicional pels possibles danys causats a tercers, ja que, de vegades, l'assegurança de RC del càmping no és suficient per atendre els danys a tercers provocats per la teva caravana.

Per què contractar una Assegurança de furgonetes i caravanes amb Plus Ultra Seguros?

Perquè d'aquesta manera sentiràs el suport d'una gran companyia asseguradora, i gaudiràs dels avantatges que això suposa.

Adaptabilitat

Perquè sabem que les necessitats són diferents per a cada cas, seràs tu el que triï què vols incloure a la teva assegurança.

Atenció personalitzada

Creiem en les persones i per això volem tractar amb tu directament, per ajudar-te des de prop, sempre al teu costat.

Els millors professionals

Posem a la teva disposició un ampli ventall de professionals perquè les teves interaccions amb nosaltres siguin senzilles i resolutives.