Assegurança de moto

Moto

Assegurances de moto

Mai no et sentiràs sol a la carretera

Què t'ofereix l'assegurança de moto?

La nostra Assegurança de motos t'ofereix protecció essencial i ampliable perquè n'adaptis les cobertures a les teves necessitats. A més de la responsabilitat civil obligatòria, aquesta assegurança t'ofereix garanties com la responsabilitat civil voluntària, la defensa penal de l'assegurat i la gestió de multes, la qual cosa la converteix en la millor opció per assegurar la teva motocicleta o escúter.

Avantatges d'aquesta assegurança

Contractar la millor assegurança per a motos farà que et beneficiïs de grans avantatges:

Cobertures màximes

Et garantim la cobertura de la Responsabilitat civil obligatòria i la Responsabilitat civil voluntària, ampliant així la protecció que marca la llei.

Extensions addicionals

La nostra assegurança per a motos i ciclomotors t'ofereix un ampli ventall de garanties addicionals perquè et confeccionis el producte a mida.

Protecció per a tu i la teva motocicleta

Tria si vols protecció ampliada tant per al conductor com per als ocupants. A més, hi pots incloure les cobertures de robatori, incendi i danys propis.

Assegurança-moto-imatge-decorativa

Cobertures principals de les assegurances per a motos

La nostra assegurança de moto i ciclomotors et garanteix el pagament de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria que marca la llei, com a conseqüència dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb la moto assegurada. 

A més, s'hi inclou la cobertura de responsabilitat civil voluntària, per la qual, si la indemnització excedeix el límit màxim establert legalment per a la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari que pot arribar a pujar fins a 50 milions d'euros. 

També et garanteix la cobertura de la defensa jurídica requerida en els processos legals i de reclamació de danys, en què el conductor assegurat es pugui veure involucrat a conseqüència d'un accident de circulació ocorregut amb el vehicle assegurat. 

Cobertures addicionals

Una opció disponible en modalitat només per al conductor i una altra per al conductor i els ocupants o acompanyants de la moto. Inclou les indemnitzacions per danys personals arribant a cobrir la defunció, invalidesa i l'assistència sanitària del conductor i l'acompanyant de la moto. 

Preguntes freqüents

La nostra assegurança de motos està pensada per als propietaris o conductors d'una moto, escúter o ciclomotor que busquen un equilibri entre una assegurança completa i un preu competitiu. A més, s'adapta a cada persona en funció de les seves necessitats amb les seves extensions a mida. Tant si cerques la màxima protecció per al conductor com àmplies cobertures per danys a la teva moto o escúter, tenim l'opció adequada. 

La defensa en infraccions administratives de trànsit és un servei exclusiu mitjançant el qual ens ocuparem de la gestió i tramitació dels recursos administratius per multes i sancions en què hagis pogut incórrer. 

Pots completar la teva assegurança per a moto i ciclomotor amb dues garanties opcionals. La primera és la cobertura de danys personals, que protegeix dels danys que pugui patir el conductor de la moto o el seu acompanyant. La segona garantia complementària protegeix la moto davant d'esdeveniments com robatori o possibles danys que pugui tenir com a conseqüència d'un accident. Si vols obtenir més informació, et recomanem que llegeixis l'apartat "Cobertures addicionals". 

Per què contractar l'assegurança de moto amb Plus Ultra Seguros?

Comptaràs amb el suport diari de tota una organització que vol fer-te la vida una mica més fàcil.

Assistència en viatge des del km 0

Perquè els imprevistos poden sortir en qualsevol moment, t'oferim assistència en carretera des de la porta de casa.

Gestió de multes

T'ajudem amb la gestió de les possibles infraccions de trànsit en què incorris i fins i tot fem les reclamacions que corresponguin.

Els millors professionals

Tindràs al teu servei a tota una xarxa professionals que resoldran de la millor manera possible qualsevol aspecte relatiu a la teva assegurança.