Protecció Jurídica Comunitats

Protecció jurídica

Assegurança Protecció jurídica comunitats

Un advocat per a la teva comunitat

En què consisteix l'assegurança de protecció i defensa jurídica per a comunitats?

Amb la nostra assegurança Protecció jurídica comunitats, protegim, assessorem i defensem les necessitats, els drets i els interessos de la teva comunitat de propietaris. A més, t'oferim un servei complet d'assessorament sobre problemes quotidians que afecten la comunitat i la seva defensa legal.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assistència jurídica

Rep orientació i resposta a les qüestions legals en tots els àmbits que requereixi la comunitat.

Defensa

Amb aquesta assegurança de protecció jurídica, defensem els teus interessos davant de tribunals en els assumptes relacionats amb la comunitat de propietaris.

Reclamacions

Ens encarreguem de tot el procés de reclamació en assumptes que van des dels danys produïts per tercers fins a l'incompliment de contractes.

Avançament de despeses

T'avancem el pagament de les despeses relacionades amb processos judicials de reclamació d'impagaments i ens fem càrrec de les despeses de comprovació de danys.

Protecció jurídica comunitats

Cobertures d'aquesta assegurança

Accedeix a un equip professional d'especialistes legals que t'assessoraran presencialment, per telèfon o per correu electrònic, com tu necessitis. També podràs sol·licitar la redacció de contractes, l'escrit de reclamació o la revisió de documents legals.

Cobertures opcionals

  • Reclamacions: per incompliment de contractes de subministraments, obres de reforma, de gestoria o administració de finques, i també processos de reclamació a copropietaris per accedir i procedir a reparacions necessàries en elements comuns.
  • Defensa legal: pots ampliar la defensa davant la responsabilitat civil de la comunitat i incloure despeses de fiances.
  • Despeses: protegeix la teva comunitat davant d'impagaments i reclamacions afegint la cobertura d'avenç de despeses reclamades judicialment i les despeses de peritatge.

Preguntes freqüents

A totes aquelles comunitats de propietaris d'immobles urbans situades en territori nacional. A més, aquesta assegurança no només compta amb protecció davant els riscos soferts a la propietat, sinó també defensa els drets i interessos tant de la comunitat de propietaris com dels seus membres, del president i d'altres càrrecs de la junta rectora i fins i tot administradors que no siguin propietaris.

Comptar amb una pòlissa de protecció i defensa jurídica serà de gran ajuda per a la comunitat en casos com:

  • Problemes de la comunitat amb edificis confrontants.
  • Impagaments de propietaris en quotes o derrames.
  • En rebre sancions administratives.
  • Si una empresa de serveis de neteja no compleix el seu contracte.
  • Davant una ocupació il·legal.
  • En processos penals que afecten el president de la comunitat.

Per què contractar l'assegurança de Protecció jurídica comunitats?

Atenció personalitzada

Els millors professionals

Flexibilitat