Protecció jurídica familiar

Protecció jurídica

Assegurança de protecció i defensa jurídica familiar

Els teus interessos en les millors mans

Què t'ofereix la nostra assegurança de protecció i defensa jurídica familiar?

Per sentir-te emparat en la protecció dels interessos de la teva família, t'oferim la nostra Assegurança protecció jurídica familiar Plus. Amb aquesta assegurança accediràs a un servei d'assessorament jurídic complet, la millor defensa legal davant dels tribunals i diverses solucions per als conflictes del teu dia a dia.

Beneficis d'aquesta assegurança

Assessorament jurídic

Et proporcionem una extensa xarxa d'advocats especialitzats en tots els àmbits que t'assessoraran sempre que calgui, per telèfon, per correu electrònic o al despatx.

Reclamacions

Si et cal, t'ajudem a defensar els teus drets, tant en l'àmbit personal i familiar com en temes que afectin casa teva.

Defensa legal

Si ho necessites, tens a la teva disposició el nostre equip d'advocats, que et defensarà quan et reclamin un concepte relacionat amb la vida privada.

Protecció per a l'arrendador

Com una assegurança de protecció de lloguer, t'oferim la millor cobertura per defensar els teus drets i actuar en cas d'impagament de lloguer.

Protecció jurídica familiar

Cobertures de Protecció Jurídica Familiar Plus

T'oferim aquesta cobertura perquè puguis resoldre tots els teus dubtes legals mitjançant un assessorament especialitzat per telèfon, per correu electrònic o presencialment, al despatx d'un advocat. A més, presenta serveis exclusius com ara:

 • La redacció i revisió de contractes, texts o cartes de reclamació relacionats amb el lloguer o la compravenda d'habitatges, béns immobles i vehicles propis o de futura adquisició.

 • L'assessorament extrajudicial davant esdeveniments que afecti a la teva situació jurídica.

 • L'assessorament immediat davant possible citacions judicials, amb informació sobre l'origen de la citació si no el coneixes.

 • L'assistència i assessorament en citacions judicials i als tribunals com a testimoni.

Protecció per a arrendadors

Si ets arrendador d'un o més habitatges, aquesta modalitat de l'assegurança Protecció jurídica familiar Plus et garanteix la defensa jurídica dels teus drets i interessos pel que fa als contractes legals establerts. La modalitat presenta les cobertures següents:

 • Assistència jurídica per telèfon per a l'arrendador.
 • Defensa dels drets relatius a l'habitatge arrendat.
 • Defensa i reclamació del contracte d'arrendament, tot garantint els judicis de desnonament per impagament o obres no permeses.
 • Impagament de lloguer per part de l'inquilí. En aquest cas, s'assumeix fins al 100% del capital assegurat amb un límit de 12 mesos de renda, a partir de la segona mensualitat de lloguer no pagada
 • Danys ocasionats al continent de l'habitatge per actes vandàlics de l'inquilí; és a dir, danys als elements fixos de l'habitatge i les instal·lacions.

Preguntes freqüents

Pot ser que no es respectin els teus drets en moltes situacions quotidianes; en aquests casos, molta gent decideix no defensar-se, atesa la complexitat i el cost relacionat amb la reclamació.

Amb la nostra Assegurança de protecció jurídica familiar Plus comptaràs amb tot el suport d'un equip de professionals que gestionaran els processos necessaris per defensar els teus drets i interessos i els de la teva família, i amb un cost assumible i molt competitiu.

Ens adaptem a la teva situació familiar per oferir-te diverses modalitats en funció de les teves necessitats: 

 • Protecció per a família i habitatges, excepte els habitatges de lloguer. Es poden contractar cobertures essencials o ampliades. 
 • Protecció per a família i habitatges, fins i tot els habitatges de lloguer. Es pot contractar amb cobertures essencials o ampliades, a més, permet incloure-hi les cobertures incloses a l'apartat "Protecció integral de l'arrendador". 
 • Protecció per a habitatges de lloguer, amb les cobertures incloses a l'apartat "Protecció integral de l'arrendador".

Hi ha moltes situacions que es poden resoldre amb l'assegurança Protecció Jurídica Familiar Plus, com per exemple: 

 • Necessites un advocat que t'assessori en tot moment? Tens a la teva disposició una extensa xarxa d'advocats que t'assessoraran per telèfon, per correu electrònic o fins i tot presencialment al despatx. 
 • Tens problemes amb els teus veïns? No estàs d'acord amb el propietari de l'habitatge? Els nostres advocats defensaran i reclamaran els teus drets relacionats amb l'habitatge. 
 • Els teus fills reben amenaces al col·legi? Els nostres advocats defensaran i reclamaran per assetjament o bulling els responsables d'aquestes agressions. 
 • El llogater del teu habitatge fa mesos que no paga les mensualitats? Els nostres advocats reclamaran judicialment els imports impagats i demanaran el desnonament en nom teu.

Per què contractar l'Assegurança de protecció i defensa jurídica amb Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Senzill