Assegurança-embarcacions

Embarcacions

Assegurança per a embarcacions

A mida de la teva eslora

Què t'ofereix l'assegurança d'embarcacions?

Posem a la teva disposició la nostra assegurança per a embarcacions d'esbarjo. És una assegurança molt completa i flexible que et permet navegar amb tranquil·litat gràcies a les millors cobertures, entre les quals s'inclouen la responsabilitat per a danys provocats a tercers i garanties interessants com ara l'assistència nàutica o la protecció si es produeixen danys a l'embarcació.

Avantatges d'aquesta assegurança

Adaptat al teu vaixell

T'oferim una proposta a mida per a la teva embarcació esportiva o d'esbarjo.

Navega tranquil

Obtenint una assegurança per a vaixells, podràs ampliar el límit de navegació d'aigües nacionals a altres àrees si ho necessitessis.

Defensem els teus interessos

Posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats que s'encarregaran de la defensa dels teus interessos incloent-hi les possibles indemnitzacions i despeses judicials derivades.

Protecció completa

Pots estendre les garanties essencials d'aquesta assegurança d'embarcacions en funció de les teves necessitats. Inclou cobertures de robatori i danys materials al vaixell assegurat.

Assegurança-embarcacions

Cobertures principals de l'assegurança per a embarcacions

La nostra assegurança d'embarcacions et garanteix el pagament de totes les indemnitzacions que marca la llei per la responsabilitat civil derivada d'imprevistos en què poden incórrer tant el navilier, el propietari o els que, degudament autoritzats, patronegin l'embarcació. 

Es tracta d'una assegurança de responsabilitat obligatòria davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir en el mar, per fer front als danys ocasionats a tercers, tant materials com personals. 

Ens ocupem, a més, de la teva defensa penal, inclòs el pagament de les costes judicials i extrajudicials relatives a la defensa i a la gestió del sinistre, així com de les possibles fiances. 

Aquesta protecció inclou, a més, l'embarcació auxiliar, si la tens o si practiques l'esquí aquàtic. 

Cobertures opcionals

La protecció contra robatori és essencial per garantir la integritat de l'embarcació i els béns que hi ha a dins, ja que ofereix cobertura si es produeixen danys o pèrdues com a conseqüència del robatori o l'intent de robatori de l'embarcació mentre es troba a molls d'atracada de clubs nàutics o ports esportius autoritzats, a garatges o hangars tancats, o bé si el robatori té lloc durant el transport per via terrestre, mitjançant accions violentes o intimidatòries en aquest últim cas. 

Preguntes freqüents

La nostra assegurança d'embarcacions està dirigida als propietaris de iots i embarcacions d'esplai que necessiten una assegurança que respongui a totes les indemnitzacions que siguin conseqüència dels danys provocats a tercers. També està dirigida als propietaris que volen tenir protecció i garanties superiors, ja que poden completar l'assegurança amb qualsevol de les cobertures addicionals que oferim.

En contractar l'assegurança de vaixell d'esbarjo amb aquesta garantia opcional protegiràs la teva embarcació dels danys que pugui tenir tant a l'aigua com a terra com a conseqüència de:

  • Durant la navegació o estada a l'aigua: col·lisió o abordatge, cop o xoc amb objectes fixos o flotants, varada o embarrancada, enfonsament o naufragi, cop de mar o a conseqüència de temporal, per incendi, pirateria, terratrèmols o sismes submarins.
  • Durant la permanència en terra, queden inclosos els danys a conseqüència d'incendi o explosió mentre estigui en garatges, hangars o similars, així com els danys provocats per bolcada, xoc i operacions de càrrega i descàrrega durant el transport per via terrestre.
  • A més, estan coberts els danys durant operacions d'avarada o posada en sec, sempre que siguin realitzades per personal qualificat.

Per què contractar l'assegurança d'embarcacions amb Plus Ultra Seguros?

Coneix els avantatges que suposa treballar amb una gran companyia asseguradora.

Adaptabilitat

Una àmplia gamma de cobertures a la teva disposició, per confeccionar l'assegurança que necessites.

Els millors professionals

Àmplia xarxa de professionals que t'ajudaran a prendre la millor decisió per assegurar la teva embarcació.

Protecció completa

Podràs disposar de tota la protecció que cerques, perquè només t'hagis de preocupar per gaudir de la teva passió per navegar.