Assegurances de vida

Assegurances d'accidents

Que res et detingui

Què cobreix una assegurança d'accidents?

En qualsevol moment podem tenir un accident que afecti el nostre nivell de vida o el de la nostra família. Les assegurances d'accidents són una solució senzilla per afrontar les conseqüències econòmiques d'aquests imprevistos i la millor manera de comptar amb suport gràcies a les seves cobertures.

Quins són els avantatges de les assegurances d'accidents?

Les nostres assegurances d'accidents tenen completes cobertures perquè et sentis protegit, i, a més, s'adapten a la teva activitat i necessitats econòmiques.

Estabilitat econòmica

Les assegurances d'accidents t'ofereixen el suport econòmic necessari per afrontar les situacions tan complicades que poden derivar d'aquests imprevistos.

Adaptada a les teves necessitats

Contracta l'assegurança d'accidents amb les cobertures que necessitis, ja cerquis comptar amb un suport econòmic en cas d'invalidesa permanent o garantir la tranquil·litat dels teus si morissis.

Completa la teva assegurança amb cobertures especials

Podràs contractar una assegurança d'accidents amb garanties addicionals, com són assistència sanitària, incapacitat temporal a conseqüència d'accident i malaltia, subsidi diari en cas d'hospitalització per les mateixes causes, o assistència en viatge, entre moltes altres.

Seguro-accidentes-individual

Preguntes freqüents

El motiu principal per contractar una assegurança d'accidents és la tranquil·litat que t'aportarà, ja que, sent una pòlissa molt econòmica i senzilla, pot suposar un alleugeriment important per als teus en cas que tinguis un accident. 

A més de tenir un suport econòmic davant d'un accident que derivi en una defunció o una invalidesa absoluta, les assegurances d'accidents ofereixen altres cobertures importants com ara les indemnitzacions per incapacitat temporal o per hospitalització. 

En primer lloc, pots escollir l'assegurança més adequada segons el nombre de persones que necessitis incloure-hi, ja que comptem amb assegurances d'accidents personals i amb assegurances d'accidents familiars en què estaran inclosos tots els membres de la família. 

També és important saber què cobreix una assegurança d'accidents i triar la que tingui les cobertures que vols. La garantia principal és la d'indemnització per defunció en cas d'accident, que permet establir un capital que rebran els beneficiaris. Una altra cobertura molt important és la indemnització en cas d'invalidesa permanent derivada d'un accident, ja que en aquests casos tindràs accés a un important suport econòmic en un moment en què és molt necessari. 

Si estàs interessat en un subsidi diari en cas d'incapacitat temporal per accident i malaltia, pots contractar diferents opcions d'assegurament. En totes dues la indemnització serà la resultant de multiplicar el capital contractat per un nombre de dies, segons l'opció contractada.

Per què contractar assegurances d'accidents amb Plus Ultra Seguros?

A Plus Ultra Seguros sabem com n'és d'important, comptar amb el millor suport en els moments complicats. Per això t'oferim molts avantatges.

Equip de professionals a la teva disposició

Comptem amb els millors professionals que atendran totes les teves gestions i respondran els dubtes que puguis tenir, i t'aconsellaran perquè tinguis la millor assegurança d'accidents.

Àmplies cobertures i serveis

A més de tenir les garanties tradicionals més importants, les nostres assegurances d'accidents t'ofereixen cobertures exclusives que completaran la teva protecció.

Solucions adaptades

Cadascuna de les nostres assegurances d'accidents també té diverses modalitats que s'adaptaran perfectament a les necessitats del teu dia a dia i les de la teva família.