Seguro-de-incapacidad-temporal

Assegurança d'incapacitat laboral temporal

Pensa només a recuperar-te

Què t'ofereix l'assegurança d'incapacitat laboral temporal?

La nostra assegurança d'incapacitat laboral temporal t'ofereix protecció davant de les malalties i accidents que t'impedeixin fer la teva feina amb normalitat. D'aquesta manera, si et veus obligat a interrompre la teva activitat professional, disposaràs d'un suport en forma de prestació econòmica.

Avantatges d'aquesta assegurança

Posem a la teva disposició una Assegurança d'incapacitat temporalbaremada amb molts avantatges i cobertures molt completes.

Treballa sense riscos

Tant si ets treballador autònom com per compte d'altri, t'ajudem a superar les conseqüències d'una malaltia o un accident.

Adaptat a la teva activitat

La nostra assegurança s'adapta a les teves necessitats amb prestacions diàries modulables, en funció de la teva activitat o font d'ingresos habitual.

Garanties addicionals

Tindràs un conjunt de garanties i cobertures addicionals exclusives com l'assistència en viatge o una prestació per natalitat.

Seguro-incapacidad-laboral_temporal

Cobertures principals

Si per una malaltia et dictaminen una incapacitat temporal superior a 7 dies, rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa en funció del capital seleccionat i els límits del nostre barem.

Cobertures addicionals

Si el motiu de la incapacitat temporal superior a 7 dies és un accident, amb aquesta garantia rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa, en funció del capital contractat i els límits del nostre barem.

Preguntes freqüents

L'Assegurança d'incapacitat laboral va dirigida a qualsevol professional, autònom o treballador per compte propi que desenvolupi una activitat professional no subjecta al règim general de treballadors i, per això, exempta dels beneficis que tenen els treballadors per compte d'altri. Contractable des dels 18 fins als 55 anys, i renovable fins als 65 anys.

L'Assegurança d'incapacitat laboral temporal és una garantia per als treballadors per compte propi davant de les eventualitats que ocasionin una interrupció de l'exercici de la seva activitat professional.

L'Assegurança d'incapacitat temporal és una assegurança baremada. Això vol dir que, en lloc d'indemnitzar pels dies de baixa reals de l'assegurat, s'abona una prestació en funció d'un barem de patologies que el client pot saber en contractar la pòlissa.  

El principal avantatge és l'agilitat en els tràmits per rebre la indemnització, ja que, una vegada presentada la documentació de la baixa, ens comprometem a fer el pagament en 48 hores, sense haver d'esperar l'alta mèdica. A més, no caldrà que la companyia faci un seguiment de la baixa i, encara que et recuperis abans dels dies determinats en el barem, cobraràs el total del capital establert segons la patologia. 

Per què contractar la teva Assegurança d'accidents amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

T'oferim una assegurança d'incapacitat laboral flexible que et permet adaptar els capitals d'indemnització en cas de baixa.

Atenció personalitzada

Els nostres mediadors t'ajudaran a contractar una assegurança d'incapacitat laboral a la teva mida: et resoldran els dubtes i t'aconsellaran sobre les millors opcions.

Econòmica

Perquè, des d'una petita quantitat al mes, tindràs la tranquil·litat de comptar amb un suport important econòmic en cas de baixa laboral per incapacitat.