Seguro-accidentes-individual

Assegurances d'accidents

Assegurança d'accidents personals

Davant de qualsevol imprevist

En què consisteix l'Assegurança d'accidents personals?

Perquè en qualsevol moment tothom pot patir un accident, t'oferim la solució perfecta perquè et protegeixis de fets inesperats. Amb la nostra Assegurança d'accidents personals, no només et garantim la millor assistència per a tu, sinó també la seguretat i estabilitat que vols per a la teva família.

Avantatges d'aquesta assegurança

Amb la nostra Assegurança d'accidents personals, tot són avantatges. T'oferim les millors cobertures i molts beneficis.

La teva protecció permanent

Una solució ràpida i flexible gràcies al seu complet pla de protecció, amb el suport econòmic suficient perquè només pensis a recuperar-te.

Feta a mida

Accidents personals s'adapta a les teves circumstàncies i et protegeix en la teva activitat professional, en la teva vida privada o les 24 hores, com tu decideixis.

Protegeix el benestar de la teva família

Un capital assegurat en cas d'accident o de defunció o per completar possibles prestacions de la Seguretat Social, sovint insuficients, en cas d'invalidesa greu.

Amplia la teva protecció

Possibilitat d'incloure un capital per a despeses per assistència mèdica, una indemnització en cas d'incapacitat temporal, i un subsidi per hospitalització.

Seguro-accidentes-individual

Cobertures principals

La nostra Assegurança d'accidents personals et garanteix una indemnització com a conseqüència de la defunció de l'assegurat per causa directa d'un accident o de les seves seqüeles durant els dotze mesos posteriors.

Els beneficiaris d'aquesta assegurança, a més, poden rebre un avançament econòmic per fer front a les despeses derivades de la defunció com, per exemple, el sepeli. La quantitat d'aquest avançament serà del 10% del capital assegurat, amb un límit de 1.200 euros, i sense necessitat de cap justificació.

Modalitats de contractació

Aquesta modalitat et protegeix durant qualsevol activitat les 24 hores del dia, tant en la vida privada com en la professional, els 365 dies a l'any i a qualsevol lloc del món.

Preguntes freqüents

L'assegurança Accident Individual Plus va dirigida a qualsevol persona, tingui o no família i, especialment, als professionals autònoms els ingressos dels quals depenen directament de la seva capacitat per dur a terme la seva activitat professional.

Aquesta assegurança d'accidents et garanteix una indemnització davant un eventual accident que t'impedeixi fer vida normal, i minimitza així l'impacte econòmic que aquest accident pot ocasionar en el teu dia a dia.

Sí, disposem de la modalitat Accident familiar Plus per a qualsevol tipus de família: pares i fills que conviuen a l'habitatge habitual, famílies monoparentals o parelles sense fills. Aquesta assegurança ofereix protecció integral per a tots els membres de la unitat familiar.

Per què contractar la teva assegurança d'accidents amb Plus Ultra Seguros?

Posem en les teves mans una sèrie d'avantatges que contribuiran a fer-te el dia a dia una mica més fàcil.

Econòmica

Una assegurança d'accidents molt completa que t'ofereix les garanties necessàries a un preu molt ajustat.

Personalitzada

Podràs incloure algunes cobertures addicionals a l'assegurança per adaptar-la a les teves circumstàncies particulars.

Serveis exclusius

Tindràs accés a alguns serveis realment interessants que t'aportaran un plus de tranquil·litat i benestar.