assegurances cotxe

Assegurances de cotxe

Dissenya-la a la teva mida

De què tracta l'assegurança de cotxe?

Amb Plus Ultra Seguros tens la possibilitat de triar la companyia asseguradora i l'assegurança de cotxe que vols per assegurar el teu vehicle. Des de les cobertures mínimes que pots incloure a la pòlissa per poder circular, fins a les assegurances de cotxe a tot risc més completes.

Quins són els avantatges de les nostres assegurances de cotxe?

T'oferim tot el que necessites, perquè circulis amb el teu cotxe amb la màxima seguretat i tranquil·litat, des de la porta de casa teva fins a la teva destinació.

Una assegurança a la teva mida

Ets tu qui decideix com vols protegir el teu cotxe i quines cobertures vols incloure a la teva assegurança.

Assessorament personal

T'expliquem, de tu a tu, qualsevol dubte referent a l'assegurança del teu cotxe, per ajudar-te a triar el que més et convé.

Viatja en bona companyia

Perquè t'ajudem a resoldre qualsevol imprevist que pugui sorgir en els teus desplaçaments amb cotxe, ja sigui una avaria o un accident.

Àmplia xarxa de tallers professionals

Posem a la teva disposició una extensa xarxa de tallers especialitzats, perquè el teu vehicle sempre estigui en les millors mans.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Cobertures de les assegurances de cotxe

Incloent aquesta garantia a la teva assegurança, amb un mínim cost, evitaràs desemborsaments inesperats davant un dany a la lluna del teu cotxe. 

Factors que influeixen en el preu

Per determinar el preu que cal pagar per una assegurança de cotxe, cal tenir en compte múltiples factors, entre aquests:

Cotxe a assegurar

El valor de mercat del cotxe, la seva potència i l'equipament són alguns dels elements a tenir en compte per determinar el preu de l'assegurança.

Perfil del conductor

L'edat del conductor, l'antiguitat del carnet de conduir o el seu historial com a conductor també condicionen el preu de l'assegurança.

Ús del vehicle

Quants quilòmetres anuals fas, si disposes de plaça de garatge o si hi ha un altre conductor diferent de l'habitual són altres factors que influeixen en el preu de l'assegurança.

Garanties seleccionades

En funció del nivell de protecció que busquis per al teu vehicle i les cobertures que seleccionis, el preu variarà.

Preguntes freqüents

Encara que en principi pugui semblar que si no haig de circular no cal assegurar el meu cotxe, d'acord amb la legalitat vigent, sí que és obligatori tenir almenys una assegurança de responsabilitat civil. Amb aquesta garantia es pretén protegir a tercers davant els possibles danys que el nostre vehicle pugui ocasionar, fins i tot sense circular.

T'ajudem a decidir quina assegurança s'adapta millor a les teves necessitats i, a més, t'indiquem quina documentació necessites per contractar-la. Per a això, posa't en contacte amb el nostre mediador més pròxim o truca al 91 783 83 83. 

El teu historial com a conductor és un dels factors que tindrem en compte a l'hora de determinar el preu de la teva assegurança, i t'oferirem una bonificació d'acord amb el teu perfil.

Per què contractar una assegurança de cotxe amb Plus Ultra?

T'oferim tot el que necessites, perquè circulis amb el teu cotxe amb la màxima seguretat i tranquil·litat, des de la porta de casa teva fins a la teva destinació.

Assistència en viatge des del km 0

Amb la teva assegurança de cotxe, comptaràs amb la millor assistència en carretera sempre que la necessitis i des del quilòmetre zero.

Gestió de multes

Tria les millors garanties per al teu cotxe d'entre les moltes opcions que t'oferim. Amb aquesta cobertura, gestionarem els recursos davant multes i sancions.

Els millors professionals

Contractar la teva assegurança de cotxe amb Plus Ultra és tenir sempre a la teva disposició un gran servei de reparadors amb la nostra xarxa de tallers Autopresto.