Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurances de cotxe

Assegurança de cotxe tercers bàsica

Té més contingut que et penses

En què consisteix l'assegurança de cotxe a tercers bàsica?

La modalitat d'assegurança de cotxe a tercers bàsica inclou les cobertures necessàries perquè gaudir del teu cotxe no sigui cap problema.

Avantatges d'aquesta assegurança

Amb la nostra Assegurança a tercers bàsica, tindràs el necessari per poder circular amb el teu vehicle. Coneix tot el que t'aporta.

Preu ajustat

Tindràs les garanties bàsiques necessàries per poder circular amb el teu vehicle, a un preu molt atractiu.

Plus de protecció

A més del que t'ofereix la nostra assegurança de cotxe a tercers bàsica, podràs ampliar el teu grau de protecció afegint-hi altres garanties molt interessants.

Conductor protegit

Perquè a més de cobrir els danys ocasionats a tercers, també el conductor del vehicle assegurat estarà protegit dels danys personals que pugui patir en un accident.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Cobertures principals de l'assegurança a tercers

L'assegurança de cotxe a tercers bàsica et garanteix el pagament de totes les indemnitzacions exigides per la llei a causa dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb el vehicle assegurat.

Cobertures opcionals

T'ajudarem si tens un contratemps amb el teu vehicle, fins i tot a la mateixa porta de casa teva. Valoraràs la importància de disposar d'aquesta garantia i veuràs que és més útil del que a priori pugui semblar.

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Atenció preferent

Peritatge en menys de 12 hores amb possibilitat de valoració dels danys a domicili i inici de les reparacions amb la màxima rapidesa.

Reparació exprés

En menys de 48 hores per a petites reparacions.

Servei gratuït

De recollida i entrega del vehicle.

Mobilitat garantida

Beneficia't d'un vehicle de cortesia durant la reparació (reserva prèvia del servei)

Descompte de 60 euros

En cada franquícia en les pòlisses a tot risc

Avançament de franquícia

Inici de reparació en sinistres amb culpa contrària.

Bonificació

Manteniment de la bonificació en sinistres relacionats amb les garanties de danys.

Control de qualitat de la reparació i revisió del vehicle

Motor, pneumàtics, frens, enllumenat i nivells dels líquids.

Neteja del vehicle

Interior i exterior, sense cost addicional.

Garantia

Fins a 3 anys en totes les reparacions.

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Posa el teu vehicle a les millors mans durant la reparació i gaudeix dels avantatges que t'ofereix la nostra àmplia xarxa de tallers AutoPresto.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

Està dirigida a aquelles persones que busquen pagar tan poc com puguin per assegurar el seu vehicle o en els casos en què el vehicle té una antiguitat més o menys elevada. Entre totes les assegurances de cotxes que existeixen, l'Assegurança a tercers és la més bàsica i, per tant, la més econòmica. 

Aquesta assegurança cobreix els danys ocasionats provocats a un tercer, en cas que es produeixi un accident, tant els produïts al vehicle contrari com les possibles lesions a l'altre conductor.

L'assegurança obligatòria (SOA), que està inclosa en qualsevol assegurança de vehicles, cobreix la responsabilitat civil del conductor davant tercers, és a dir, cobreix els danys materials i personals que puguem ocasionar a un altre vehicle i els seus ocupants, així com als ocupants del seu propi vehicle.

El que no cobrirà seran els danys personals ni materials que el conductor o el seu cotxe pateixin. Per això, i encara que no és obligatori, sol ser habitual contractar una assegurança de responsabilitat civil voluntària específica per al conductor.

Tot i que per defecte no està inclosa l'assistència de viatge en les Assegurances a tercers, sí que hi ha la possibilitat d'incloure aquesta cobertura en l'assegurança, i contractar-la com una garantia addicional.

I és que potser sigui més necessari que mai si el teu cotxe té una antiguitat més o menys elevada, que contractis aquesta garantia per evitar quedar-te tirat davant una punxada o una avaria mecànica, quan menys t'ho esperes.

Per què contractar l'assegurança de cotxe a tercers bàsica?

Una assegurança concebuda perquè puguis circular amb el teu vehicle incloent les cobertures més bàsiques.

Senzill

Una bona elecció si en tens prou amb les garanties imprescindibles per poder circular amb el teu vehicle, ni més ni menys.

Econòmic

Obtindràs una sèrie cobertures bàsiques fent el menor esforç econòmic possible, i evitaràs, d'aquesta manera, que circular amb el teu vehicle sigui un problema.

Adaptable

A més de les cobertures principals incloses en la teva assegurança, en tindràs d'altres opcionals per dotar-la d'un nivell més alt de protecció i serveis.