Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurances de cotxe

Assegurança de cotxe tercers més llunes

Un plus de protecció

En què consisteix l'assegurança de cotxe a tercers més llunes?

L'assegurança de cotxe a tercers més llunes inclou totes les cobertures de la modalitat a tercers bàsica: responsabilitat civil obligatòria i voluntària, defensa jurídica i reclamació de danys i protecció al conductor, i es completa amb les cobertures específiques següents.

Avantatges d'aquesta assegurança

L'assegurança a tercers amb llunes inclou algunes característiques que la fan realment interessant, perquè la teva conducció resulti encara més agradable.

Protecció més completa

Estaràs cobert davant riscos extraordinaris atesos pel Consorci de Compensació d'Assegurances, com aquells derivats de fenòmens de la naturalesa.

Àmplia xarxa de tallers

Gaudiràs de l'assessorament dels nostres tallers concertats, distribuïts per tot el territori nacional, perquè sempre en tinguis un a prop.

Serveis afegits

Compromesos amb donar-te el millor producte, t'oferim una sèrie de serveis addicionals que complementaran la teva assegurança.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Cobertures principals

Et garantim la reparació o substitució dels vidres i finestretes del teu vehicle davant de trencament parcial o total. Aquesta cobertura inclou, a més, el sostre solar i els vidres especials com ara tintats, polaritzats, serigrafiats o termoreflectors.

Cobertures opcionals

Posem a la teva disposició la modalitat bàsica, que et proporciona un vehicle de substitució en cas d'avaria o accident durant un període màxim de 7 dies. També pots triar la modalitat ampliada, amb un màxim de 30 dies. 

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Posa el teu vehicle a les millors mans durant la reparació i gaudeix dels avantatges que t'ofereix la nostra àmplia xarxa de tallers AutoPresto.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

Si et preguntes si val la pena gastar-te una mica més en la teva assegurança de cotxe incloent-hi les llunes, has de pensar que per molt poc més tindràs coberta una de les parts més fràgils i imprescindibles del teu vehicle, les llunes.

Independentment de l'antiguitat del teu vehicle podràs contractar la cobertura de llunes, ja que no existeix cap limitació sobre això.

Des del moment en què contractis aquesta cobertura, les teves llunes estaran protegides i, si calgués reparar-les, podràs acudir a qualsevol dels tallers concertats distribuïts per tot el territori nacional.

Per què contractar l'assegurança de cotxe a tercers més llunes amb nosaltres?

T'ajudem a confeccionar l'assegurança amb les cobertures més necessàries per a tu i el teu vehicle.

Professionalitat

Un ampli panel de professionals i experts perquè la teva experiència amb Plus Ultra Seguros resulti d'allò més satisfactòria.

Agilitat

Posem a la teva disposició diferents vies de comunicació amb la companyia i et facilitem les gestions, per tal d'oferir-te un servei ràpid i satisfactori.

Transparència

Informant-te en qualsevol moment de la situació del teu expedient, acompanyant-te en la resolució d'aquest a cadascuna de les etapes.