assegurança-de-cotxe-a-tot-risc

Assegurances de cotxe

Assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense

Tan completa com tu vulguis

Què t'ofereix l'assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense?

Amb la nostra assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense, t'oferim la possibilitat d'escollir el grau de protecció que necessites per al teu vehicle. Amb les millors cobertures perquè gaudeixis del teu cotxe com el primer dia i, a més, amb avantatges, com el vehicle de cortesia gratuït. Volem ser la teva asseguradora.

Avantatges d'aquesta assegurança

La nostra assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense t'obre les portes a una interessant varietat d'avantatges.

Màximes prestacions

Amb la nostra assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense, gaudeix de les millors cobertures per al teu cotxe, des de les garanties més essencials fins a les sol·licitades pels més exigents.

Protecció completa

Protegim la integritat del teu vehicle, ja siguin danys ocasionats per col·lisió en accident, robatori, trencament de vidres o impacte contra animals a la via pública.

Tan personal com el teu cotxe

La teva assegurança encaixarà amb el que busques per al teu cotxe i els teus. Si vols, pot incloure elements de retenció infantil i altres accessoris.

Sense preocupacions

Gaudeix de serveis com el de gestoria, l'assessorament mecànic telefònic o l'assistència en viatge més completa.

assegurança-a-tot-risc

Cobertures principals

La nostra assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense cobreix els danys que pugui patir per diferents circumstàncies, com ara una col·lisió amb un altre vehicle, animal o objecte; per elements externs, com ara fenòmens atmosfèrics o esllavissament de terrenys, ponts o carreteres; o per actes de vandalisme o amb mala intenció d'altres persones. 

Per ampliar encara més aquesta garantia, pots incloure els danys que es generin a l'equipatge, als sistemes de retenció infantil o com a conseqüència de circular per vies no aptes. 

En qualsevol cas, tens l'opció de contractar la cobertura amb franquícia o sense. 

Cobertures opcionals

Per a qualsevol tema relacionat amb el teu dia a dia, ja sigui personal o laboral, fins i tot els que afectin la unitat familiar.

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Preguntes freqüents

Si ets un autònom que fas servir el cotxe de manera intensiva i vols disposar de la millor protecció per al teu vehicle i els seus ocupants, l'assegurança de cotxe a tot risc és la millor opció, perquè gaudiràs de totes les garanties que necessites i la podràs adaptar segons les teves preferències.

En una assegurança a tot risc amb franquícia, en cas de ser el responsable del sinistre, t'hauràs de fer càrrec de l'import establert en aquesta franquícia (la resta del cost de la reparació serà a càrrec de l'asseguradora), en la cobertura de danys propis i, també a vegades, en les de robatori, incendi i llunes.

En canvi, en una assegurança a tot risc sense franquícia, l'asseguradora es fa càrrec de l'import total de la reparació.

La modalitat de tot risc amb franquícia permet contractar totes les cobertures de tot risc, però a un preu més econòmic.

Es tracta d'una xarxa de tallers exclusius de Plus Ultra Seguros, que operen a tot el territori nacional, amb serveis i tracte preferencials per als nostres clients. Consulta l'apartat AutoPresto a la secció de “Cobertures principals” per ampliar-ne la informació.

Ens ho hauràs de comunicar com més aviat millor, en un màxim de 7 dies des de la seva ocurrència. Per a això pots fer-ho al nostre telèfon d'atenció al client (91 783 83 83), al formulari que trobaràs a plusultra.es o a través del teu mediador habitual.

Cal que ens facilitis les teves dades personals i les del teu vehicle, la data, el lloc i l'hora d'ocurrència del sinistre i les dades de la resta de vehicles implicats. A més, sempre és important facilitar qualsevol altra informació que puguis tenir per ajudar en l'aclariment de possibles responsabilitats (declaració amistosa d'accident, comunicat d'intervenció d'alguna autoritat, declaració de testimonis).

En el cas de robatori, a més, caldrà que ens en facis arribar la denúncia.

Per què contractar l'assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense?

Assistència en viatge des del km 0

Perquè no se sap quan pots necessitar aquest servei, l'incloem directament amb la teva assegurança a tot risc.

Cotxe de cortesia

Perquè mai t'aturis i puguis continuar amb el teu dia a dia, en cas d'avaria o accident.

Servei de reparació

Comptaràs amb els millors professionals que buscaran la millor solució per a la reparació del teu vehicle.