Assegurança de vida

Assegurances de decessos

En els moments difícils

En què consisteix aquesta assegurança?

En un moment tan delicat com és la pèrdua d'un ésser estimat, les assegurances de decessos et proporcionaran, amb només una trucada, totes les gestions i despeses relacionades amb la prestació del servei fúnebre. A més, resoldran els tràmits legals i tenen modalitats per adaptar-se a la teva situació familiar.

Quins són els avantatges de les assegurances de decessos?

Contractar una assegurança de decessos té molts beneficis, des de comptar amb un servei integral que cuida tots els detalls fins a l'estalvi que et suposa.

Amb tot el que calgui

Les nostres assegurances de decessos tenen en compte tot el que calgui per a la gestió del sepeli, perquè no t'hagis de preocupar per tràmits o despeses inesperats.

Despeses de trasllat incloses

S'hi inclouen les despeses ocasionades pel trasllat fins a la localitat espanyola on es prestarà el servei i, si ets resident estranger, t'oferim una assegurança específica amb repatriació.

Flexibilitat en el pagament

Podràs seleccionar la manera de pagar els rebuts que et resulti més còmoda: mensual, trimestral, semestral. I, si tens més de 70 anys, tenim una Assegurança de prima única.

Seguro-decesos-familiar

Quines cobertures té una assegurança de decessos?

Entre les situacions que cobreix l'assegurança de decessos, la més destacada és la gestió completa i les despeses del servei funerari. Segons triï l'assegurat, aquest servei pot incloure serveis religiosos, taüt, corones i flors, làpida, nínxols, i tot el que calgui per dur a terme el funeral. S'adapten els serveis als usos i costums del lloc escollit. 

Una altra cobertura important és el trasllat de la persona difunta fins a la localitat seleccionada per al funeral, encara que es doni lluny del domicili habitual. A més, Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició una assegurança de decessos amb repatriació per a les persones que, vivint a Espanya, triïn tornar al seu país d'origen. 

Les nostres assegurances de decessos també inclouen tota la gestió administrativa i de caràcter legal, cosa que evita que la família s'hagi d'ocupar d'aquests tràmits en el moment del dol. 

Garanties addicionals

Servei telefònic d'informació i orientació jurídica atès per un equip d'advocats en exercici, en què podràs plantejar qualsevol qüestió jurídica dins l'àmbit personal i familiar. 

Factors que influeixen en el preu

A més de la tranquil·litat de tenir-ho tot organitzat amb antelació, les assegurances de decessos presenten un estalvi en els costos dels serveis funeraris.

Edat dels assegurats

L'edat dels assegurats influeix en el preu de l'assegurança. És recomanable contractar-la a una edat encara jove o en formar una família.

Serveis escollits

A Plus Ultra Seguros podràs contractar l'assegurança que s'adapta a les teves circumstàncies i escollir el servei fúnebre i incloent-hi nínxol o sepultura si cal.

Capitals assegurats

Segons el tipus de servei que triïs, tindràs garantit un capital final per cobrir totes les despeses, que es revalorarà amb els anys.

Preguntes freqüents

Qualsevol persona major d'edat pot contractar una assegurança de decessos. Pot incloure a la pòlissa com assegurat a qui vulgui, independentment de l'edat que tingui l'assegurat. Això sí, cal tenir en compte que, en funció de l'edat dels assegurats, la prima que s'ha de pagar per l'assegurança és diferent. 

Una assegurança de decessos és una pòlissa que cobreix les despeses derivades de l'enterrament de l'assegurat, des del mateix servei fúnebre passant pels costos del trasllat del difunt des d'una localitat a una altra. A més, et facilita tots els tràmits i gestions que cal fer en el moment de la defunció. D'aquesta manera evitaràs que les molèsties i les despeses derivades de la defunció de l'assegurat recaiguin en els familiars. 

A més, hi ha altres cobertures addicionals que podràs incloure a l'assegurança, no vinculades amb el mateix acte fúnebre, com ara segona opinió mèdica, servei dental o de benestar (podologia, psicologia, cirurgia estètica o reproducció assistida, entre d'altres) o consulta jurídica telefònica. 

Per bé que la finalitat d'aquest tipus d'assegurances és sempre la de cobrir els costos del sepeli i facilitar les gestions necessàries en el moment de la defunció de l'assegurat, hi ha diverses modalitats per adaptar-se a cada assegurat. 

Així, es pot contractar l'assegurança amb una prima anivellada, és a dir, pagant una quantitat periòdicament, amb mínimes revisions per actualitzar-se amb els factors de risc i el cost dels actes fúnebres. 

També es pot optar per fer un únic pagament en els casos d'assegurances de decessos a prima única, especialment pensades per a les persones més grans. 

A més, podem trobar productes específics per a residents estrangers, amb cobertures molt concretes com ara la repatriació del difunt. 

Per què contractar una assegurança de decessos amb Plus Ultra Seguros?

Plus Ultra Seguros, amb la seva àmplia experiència en el sector, té acords amb els millors professionals que et prestaran una atenció i serveis de qualitat.

Tranquil·litat total

El capital assegurat es revalora per mantenir-se actualitzat i pot incloure un import complementari per evitar imprevistos. Si el cost del servei és inferior, els beneficiaris rebran la diferència.

Cobertures complementàries

A més de les garanties més completes per dur a terme el servei fúnebre i totes les gestions relacionades, les nostres assegurances t'ofereixen cobertures addicionals com l'orientació mèdica i jurídica telefònica.

Professionals experts

Des de l'assessorament més eficaç en el moment de la contractació fins a la gestió més pròxima i professional en el servei funerari, Plus Ultra Seguros et garanteix la millor atenció.