seguro-decesos-familiar

Assegurances de decessos

Assegurança de decessos

Tenir-ho tot previst

Què t'ofereix la nostra assegurança?

La nostra assegurança de decessos t'ofereix suport en moments tan delicats com la defunció d'un ésser estimat. A més, posem a la teva disposició a les pòlisses de decessos, ajuda professional especialitzada que et proporcionarà l'orientació que necessitis i resoldrà els teus dubtes, tenint sempre present la situació que passes.

Avantatges d'aquesta assegurança

Contractar una assegurança de decessos per a tota la família et facilita la gestió de tots els tràmits i molts altres beneficis.

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre fins al trasllat del mort a la localitat espanyola escollida pels familiars.

Protegeix tota la família

Tindràs la cobertura de decessos i diferents serveis complementaris per a tots els membres de la família en un mateix contracte.

Una decisió encertada

Perquè gràcies als acords de col·laboració que tenim amb els millors professionals, aconseguiràs un servei complet i excel·lent.

Seguro-decesos-familiar

Cobertures principals

La nostra assegurança de decessos inclou tots els serveis i tràmits per al sepeli, i es duen a terme a qualsevol localitat que triïs en territori nacional. A més, inclou l'atenció personalitzada a través d'un gestor que s'encarregarà de l'obtenció i la tramitació dels documents oficials necessaris.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança de decessos va dirigida a persones que vulguin oferir a la seva família la tranquil·litat de disposar de tots els serveis necessaris en el moment de la defunció de l'assegurat i de no haver de fer front a cap despesa.

Sí, l'assegurança de decessos garanteix el trasllat del difunt assegurat des de qualsevol punt del territori nacional i internacional, fins al cementiri nacional escollit per a la celebració del sepeli.

En aquest cas, t'oferim una solució especial, gràcies a la nostra assegurança de decessos amb repatriació.

Per evitar aquesta situació inclourem un capital complementari a la teva assegurança, que s'aplicarà per cobrir possibles desviacions entre el valor real del servei prestat i el valor contractat quan arribi el moment.

Aquesta assegurança inclou el trasllat fins a la localitat on els familiars vulguin dur a terme el sepeli. Si el sepeli tingués lloc en una localitat diferent de la del domicili habitual de l'assegurat, es garanteix la cobertura de la despesa del servei funerari, que no podrà excedir la quantitat de la suma assegurada.

Servei animals de companyia

Serveis per a animals de companyia

Inclou aquest servei en contractar la teva assegurança de decessos i tindràs a la teva disposició un quadre veterinari, consultes il·limitades gratuïtes i descomptes en proves. També inclou un servei d'incineració especialitzat en el moment més delicat.

Més informació

Per què contractar la teva assegurança de decessos amb Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Si es tracta de la teva família