seguro-decesos-familiar

Assegurances de decessos

Assegurança de Decessos Familiar

Tenir-ho tot previst

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança de decessos Universal familiar Plus t'ofereix suport en moments tan delicats com la defunció d'un ésser estimat. A més, posem a la teva disposició ajuda professional especialitzada que et proporcionarà l'orientació que necessitis i et resoldrà els dubtes tenint sempre present la situació que passes.

Avantatges d'aquesta assegurança

Contractar l'Assegurança de decessos per a tota la família et facilita la gestió de tots els tràmits i t'aporta molts altres beneficis.

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre fins al trasllat del mort a la localitat espanyola escollida pels familiars.

Protegeix tota la família

Amb Universal familiar Plus tindràs els serveis de decessos, per a tots els membres de la família, en un mateix contracte.

Una decisió encertada

Perquè gràcies als acords de col·laboració que tenim amb els millors professionals, aconseguiràs un servei complet i excel·lent.

Seguro-decesos-familiar

Cobertures principals

La nostra assegurança de decessos inclou tots els serveis i tràmits per al sepeli, i es duen a terme a qualsevol localitat que triïs en territori nacional. A més, inclou l'atenció personalitzada a través d'un gestor que s'encarregarà de l'obtenció i la tramitació dels documents oficials necessaris.

Amplia les garanties

Un servei telefònic d'informació i orientació jurídica. Els professionals que t'atendran són advocats en exercici degudament qualificats per solucionar els teus dubtes de caràcter jurídic en l'àmbit personal i familiar.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança de decessos va dirigida a persones que vulguin oferir a la seva família la tranquil·litat de disposar de tots els serveis necessaris en el moment de la defunció de l'assegurat i de no haver de fer front a cap despesa.

Sí, l'assegurança de decessos Universal familiar Plus garanteix el trasllat del mort assegurat des de qualsevol punt del territori nacional i internacional, fins al cementiri nacional escollit per a la celebració del sepeli.

En aquest cas, t'oferim una solució especial, gràcies a la nostra assegurança Universal familiar Plus amb repatriació.

Per evitar aquesta situació inclourem un capital complementari a la teva assegurança, que s'aplicarà per cobrir possibles desviacions entre el valor real del servei prestat i el valor contractat quan arribi el moment.

Aquesta assegurança inclou el trasllat fins a la localitat on els familiars vulguin dur a terme el sepeli. Si el sepeli tingués lloc en una localitat diferent de la del domicili habitual de l'assegurat, es garanteix la cobertura de la despesa del servei funerari, que no podrà excedir la quantitat de la suma assegurada.

Per què contractar la teva assegurança de decessos amb Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Si es tracta de la teva família