Decessos-residents-estrangers

Assegurances de decessos

Assegurança de decessos per a residents estrangers

Al costat dels teus, per molt lluny que siguis

En què consisteix l'Assegurança de decessos per a residents estrangers?

Amb la nostra assegurança de decessos per a residents estrangers, Universal familiar Plus internacional, tindràs el millor suport i tots els serveis que la teva família necessiti en el moment de la defunció d'un ésser estimat, incloent-hi els tràmits i costos de repatriació fins al país escollit.

Avantatges de l'Assegurança de repatriació

Amb l'Assegurança de repatriació, tindràs la tranquil·litat de tenir-ho tot previst i amb professionals que gestionaran el que calgui per al benestar dels teus.

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre al trasllat internacional del mort al país escollit per al sepeli.

Protegeix tota la família

Amb Universal familiar Plus internacional pots incloure al mateix contracte d'assegurança tots els membres de la família.

Amb tu en tot moment

A més, t'oferim altres avantatges com el nostre servei Avantsalud, amb què gaudiràs de l'accés a medicina privada amb importants descomptes i beneficis.

Seguro-decesos-para-extranjeros

Cobertures principals

Aquesta garantia ofereix la gestió i tramitació del servei fúnebre i cobreix les despeses derivades del sepeli a la localitat de residència o a una altra d'espanyola que triïs.

Garanties addicionals

Et permet accedir a determinats serveis de salut i benestar amb importants descomptes i condicions avantatjoses, com ara:

  • Servei mèdic: amb accés a més de 6.000 facultatius i/o centres.
  • Servei dental: més de 1.000 clíniques dentals que inclouen diverses prestacions gratuïtes (diagnòstic oral, odontologia preventiva, obturacions i periodòncia, entre d'altres).
  • Serveis de benestar: més de 2.000 facultatius o centres que ofereixen una gamma molt àmplia de prestacions (laser oftàlmic, reproducció assistida, cirurgia estètica, termalisme i balneoteràpia, medicina alternativa, psicologia, podologia, òptica, veterinaris i moltes més).
  • Servei de segona opinió mèdica internacional gratuïta per a malalties greus.
  • Atenció a la gent gran i/o dependents i servei per a les famílies i per als més petits com l'abonament “dies sense escola”.

Preguntes freqüents

L'assegurança Universal familiar Plus internacional va dirigida a persones de qualsevol país del món que resideixin a Espanya i vulguin tornar al seu país d'origen després de l'òbit, sense que això comporti un esforç econòmic extra per als seus familiars.

L'assegurança té com a objectiu garantir la cobertura de les despeses del servei funerari a la localitat nacional de residència del mort, així com la posterior repatriació del cos al país des de qualsevol part del món. Tots dos serveis s'inclouen al contracte de l'assegurança.

L'assegurança de decessos considera el dret que té un familiar per acompanyar al difunt durant la repatriació. Es garanteix a l'acompanyant la cobertura de l'import d'un bitllet d'avió d'anada i tornada en classe turista, o bé un bitllet per a qualsevol altre mitjà de transport col·lectiu de passatgers, per acompanyar al difunt fins al país on tindrà lloc el sepeli.

Per què contractar l'assegurança de decessos amb Plus Ultra Seguros?

A Plus Ultra Seguros estem sempre pendents d'oferir-te les millors solucions a les teves necessitats asseguradores.

Els millors professionals

Posem a la teva disposició al nostre panell d'experts, perquè puguis consultar-los qualsevol dubte que tinguis.

Protecció completa

T'oferim tot un ventall de productes i cobertures perquè obtinguis una protecció integral per a tu i els teus.

Serveis exclusius

Amb cobertures i serveis diferencials, sempre a l'avantguarda en el sector assegurador.