Decessos-residents-estrangers

Assegurances de decessos

Assegurança Decessos repatriació

Al costat dels teus, per molt lluny que siguis

En què consisteix l'assegurança Decessos repatriació?

Amb la nostra assegurança Decessos repatriació, disposaràs del millor suport i de tots els serveis que la teva família necessiti en el moment de la defunció d'una persona estimada, inclosos els tràmits i costos de repatriació fins al país escollit.

Avantatges de l'assegurança Decessos repatriació

Amb l'assegurança de repatriació, tindràs la tranquil·litat de tenir-ho tot previst, amb una assegurança de sepeli i amb professionals que gestionaran el que calgui per al benestar dels teus.

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre al trasllat internacional del mort al país escollit per al sepeli.

Protegeix tota la família

Contracta la teva assegurança de decessos amb repatriació i podràs incloure a la mateixa pòlissa tots els membres de la família.

Amb tu en tot moment

T'oferim a més altres avantatges com els nostres serveis d'orientació mèdica telefònica, gestoria, testament o protecció per a animals de companyia.

Seguro-decesos-para-extranjeros

Cobertures principals

Aquesta garantia ofereix la gestió i tramitació del servei fúnebre i cobreix les despeses derivades del sepeli a la localitat de residència o a una altra d'espanyola que triïs.

Servei animals de companyia

Serveis per a animals de companyia

Inclou aquest servei en contractar la teva assegurança de decessos i tindràs a la teva disposició un quadre veterinari, consultes il·limitades gratuïtes i descomptes en proves. També inclou un servei d'incineració especialitzat en el moment més delicat.

Més informació

Preguntes freqüents

L'assegurança de decessos amb repatriació va dirigida a persones de qualsevol país del món que resideixin a Espanya i vulguin tornar al seu país d'origen després de l'òbit, sense que això suposi un esforç econòmic extra per als seus familiars.

L'assegurança té com a objectiu garantir la cobertura de les despeses del servei funerari a la localitat nacional de residència del mort, així com la posterior repatriació del cos al país des de qualsevol part del món. Tots dos serveis s'inclouen al contracte de l'assegurança.

L'assegurança de decessos considera el dret que té un familiar per acompanyar al difunt durant la repatriació. Es garanteix a l'acompanyant la cobertura de l'import d'un bitllet d'avió d'anada i tornada en classe turista, o bé un bitllet per a qualsevol altre mitjà de transport col·lectiu de passatgers, per acompanyar al difunt fins al país on tindrà lloc el sepeli.

Per què contractar la teva assegurança Decessos repatriació?

Estem sempre pendents d'oferir-te les millors solucions a les teves necessitats asseguradores.

Els millors professionals

Posem a la teva disposició al nostre panell d'experts, perquè puguis consultar-los qualsevol dubte que tinguis.

Protecció completa

T'oferim tot un ventall de productes i cobertures perquè obtinguis una protecció integral per a tu i els teus.

Serveis exclusius

Amb cobertures i serveis diferencials, sempre a l'avantguarda en el sector assegurador.