Assegurances d'estalvi

Assegurances d'estalvi

Els teus estalvis són el millor recurs

De què tracta una assegurança d'estalvi?

Generar un estalvi per a imprevistos, gaudir del viatge que sempre has somiat o disposar d'un complement econòmic per a la teva jubilació, ho pots fer amb menys esforç del que penses.

T'oferim un ampli ventall d'assegurances d'estalvi perquè triïs la que millor s'adapti a tu.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Sense necessitat d'aportar grans quantitats de diners, et permeten disposar de l'estalvi generat i amb avantatges fiscals, així són les nostres assegurances d'estalvi.

Estalvi fàcil

Ja sigui que tinguis un capital estalviat i el vulguis rendibilitzar o que prefereixis realitzar petites aportacions amb la periodicitat que tu triïs, podràs fer-ho amb les nostres assegurances d'estalvi.

Els teus diners quan el necessites

La liquiditat de les assegurances d'estalvi és molt alta de manera que, si cal, podràs rescatar els teus diners en determinades situacions.

Bona fiscalitat

Les assegurances d'estalvi et permeten no pagar impostos per les aportacions que facis sinó que únicament es tributa quan recuperes els teus estalvis.

Rendibilitat i garantia

Perquè les assegurances d'estalvi de Plus Ultra Seguros et garanteixen el 100 % dels teus estalvis i t'ofereixen a més una rendibilitat addicional a aquests.

Assegurança de rendes

Fiscalitat de les assegurances d'estalvi

Les assegurances d'estalvi tenen com a finalitat la generació d'un capital a mitjà i llarg termini, i la fiscalitat és la principal diferència entre elles i la que determinarà la millor elecció en cada cas, en funció de l'etapa vital en què es trobi l'estalviador i de les necessitats econòmiques que pugui tenir. 

I és que cada producte presenta una fiscalitat diferent, que dependrà del moment i de la manera com es percebi el capital generat.

Rendibilitat

Podràs seleccionar entre una gran varietat de productes d'estalvi i, en funció de la teva propensió al risc, triar entre assegurances d'estalvi amb què obtindràs una rendibilitat garantida o podràs optar per unes altres solucions d'estalvi-inversió amb més risc i major rendibilitat esperada. 

A més, en funció de l'assegurança d'estalvi escollida, el client podrà fins i tot conèixer de manera anticipada el rendiment garantit per a un determinat període de temps.

Preguntes freqüents

L'assegurança d'estalvi que més et convé dependrà del nivell de risc que vulguis assumir, si busques una rendibilitat garantida o no, de la durada del teu pla d'estalvi, la quantia i periodicitat de les teves aportacions, i la manera com recuperaràs el teu capital. 

Pregunta al teu mediador de Plus Ultra Seguros i ell t'orientarà sobre la millor solució d'estalvi per a tu.

Des de Plus Ultra Seguros volem oferir-te la màxima disponibilitat per al teu estalvi i per això totes les nostres assegurances d'estalvi presenten una gran liquiditat. No obstant això, et recomanem que t'adrecis al teu mediador per consultar-li en quin moment és més beneficiós per a tu disposar dels teus diners. 

Per què contractar assegurances d'estalvi amb Plus Ultra?

Posem a les teves mans diverses solucions perquè seleccionis amb quina d'elles vols estalviar senzilla i còmodament.

Àmplia gamma

Si la teva intenció és crear un “coixí econòmic”, amb les nostres assegurances d'estalvi t'oferim una solució per a cada situació.

Total transparència

Podràs sol·licitar en qualsevol moment tota la informació sobre el teu pla d'estalvi i, si tens algun dubte, te'l resolem.

Màxima solvència

Plus Ultra Seguros t'ofereix la tranquil·litat de tenir els teus estalvis en una entitat de reconeguda solvència professional i financera.