AIELT

Assegurances d'estalvi

AIELT – Pla d'estalvi a llarg termini

Estalvia amb avantatges fiscals

Què t'ofereix el nostre pla d'estalvi?

El nostre Pla d'estalvi a llarg termini (AIELT) és perfecte per a aquells que volen estalviar amb total seguretat i aconseguir una interessant rendibilitat i amb l'avantatge de poder disposar dels seus diners si fos necessari.

Beneficis del producte AIELT Estalvi 5 creixent

AIELT és la solució perfecta per estalviar gaudint d'una sèrie de característiques molt avantatjoses:

Rendiments exempts

Els teus beneficis estaran exempts de tributació si els mantens almenys 5 anys i les teves aportacions anuals no superen els 5.000 euros.

Adaptat a tu

Màxima flexibilitat a l'hora de fer les teves aportacions, que podran ser periòdiques de manera constant o creixent i complementar-se amb aportacions extraordinàries.

Rendibilitat garantida

Tant el total de les teves aportacions com el 100% dels interessos generats estan garantits al venciment del contracte.

Sense compromís

Pots disposar del 100% del capital aportat un cop hagi passat un any des de la primera aportació realitzada, i traspassar-lo a un altre SIALP o CIALP quan consideris.

AIELT
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de més risc

Rendibilitat del pla d'estalvi a llarg termini

AIELT Estalvi 5 creixent t'ofereix una rendibilitat totalment garantida i avantatjosa, ja que el tipus d'interès aplicat es renova trimestralment, amb l'objectiu de millorar el rendiment dels teus estalvis. Aquest tipus d'interès se't comunicarà amb anterioritat, perquè coneguis en tot moment l'evolució del teu pla d'estalvi.

Per tant, en el moment del venciment del pla d'estalvi, tens garantit el 100% de la inversió realitzada i el total dels interessos generats.

Fiscalitat de l'AIELT

AIELT Estalvi 5 creixent presenta interessants avantatges fiscals. Si mantens els teus estalvis per un període mínim de cinc anys i sense que les teves aportacions anuals superin els 5.000 euros, et beneficiaràs de l'exempció de tributar en el moment de la percepció per la totalitat del capital estalviat més els rendiments obtinguts.

Preguntes freqüents

Aquest pla va dirigit a aquelles persones que vulguin rendibilitzar els seus estalvis a llarg termini còmodament i amb garanties. La modalitat d'estalvi és flexible i s'adapta a tu, ja que et permet triar entre aportacions periòdiques constants o creixents i combinar-les amb aportacions extraordinàries.

Pots disposar del 100% dels teus estalvis quan hagi transcorregut un any des de la primera aportació al pla sense penalitzacions. En aquest cas, tanmateix, no podràs aprofitar els avantatges fiscals que t'ofereix aquest pla d'estalvi si es fa la disposició del capital passats cinc anys des de l'inici d'aquest.

En qualsevol cas, hauràs de disposar dels teus diners de cop, ja que aquest tipus de producte no permet les disposicions parcials.

Sí. A més, es mantindrà l'antiguitat inicial del pla perquè puguis gaudir dels avantatges fiscals en disposar del capital un cop transcorreguts cinc anys.

Per què contractar un AIELT amb Plus Ultra Seguros?

AIELT de Plus Ultra Seguros és el producte perfecte per a estalviadors que cerquen una inversió còmoda, senzilla i segura, amb un tractament fiscal excel·lent.

Fiscalment beneficiós

Exempció en l'IRPF dels rendiments obtinguts si es manté la inversió durant 5 anys, amb un límit en les aportacions de 5.000 € anuals.

Flexibilitat

AIELT et permet fer aportacions periòdiques o extraordinàries i la possibilitat del rescat total de la teva inversió a partir del primer any.

Garantit

La teva inversió estarà 100% garantida i coneixeràs de manera anticipada la rendibilitat que obtindràs del teu AIELT en cada període.