Assegurances d'estalvi

Assegurances d'estalvi

Quadre comparatiu

La millor opció

Comparativa d'assegurances d'estalvi

L'assegurança d'estalvi està pensada perquè puguis gaudir de les prestacions que millor s'adaptin a les teves necessitats i a les del teu futur.

En què consisteix aquesta comparativa?

T'expliquem les diferències entre les nostres assegurances d'estalvi - inversió perquè, d'una manera senzilla, puguis decidir quina és la que millor encaixa amb el teu perfil d'estalviador i les teves necessitats.

Quadre comparatiu assegurances d'estalvi i inversió

PRODUCTESDescripcióForma de pagamentPrima mínimaDuradaGarantitAportació màximaRevisió tipusRescat totalRescat parcialBestreta
AIELT Estalvi 5 creixent
Estalvi garantit amb avantatge fiscal
Flexible
60 €/mes
Vitalícia
5.000 €
Trimestral
No
No
Pla individual d'estalvi
Garantit, senzill i amb avantatge fiscal
Flexible
60 €/mes
Vitalícia
8.000 €
Trimestral
No
Assegurança d'estalvi flexible
Estalvi garantit i adaptable
Flexible
60 €/mes
Vitalícia
Sense límit
Trimestral
No

Tria la teva assegurança d'estalvi

Aquesta comparativa d'assegurances d'estalvi està feta perquè coneguis totes les possibilitats que t'oferim i triïs quina s'adapta millor a les teves circumstàncies. Tens diferents productes a la teva disposició, com el SIALP, el PIAS o l'estalvi flexible per escollir en funció del teu perfil de risc, del temps que vols mantenir els teus diners invertits, o també de la periodicitat i l'import de les teves aportacions.  

Aquest comparador d'assegurances d'estalvi t'ajudarà a prendre la millor decisió per als teus diners, per fer créixer els teus estalvis i, d'aquesta manera, obtenir el complement econòmic que cerques per dur a terme aquells projectes que sempre has volgut emprendre. 

I, com sempre, podràs consultar els nostres experts assessors sobre cadascun dels productes, i et resoldran qualsevol dubte que et sorgeixi com, per exemple, la fiscalitat o rendibilitat de les assegurances d'estalvi, perquè la teva decisió et resulti més senzilla.