Assegurances d'estalvi flexible

Assegurances d'estalvi

Estalvi flexible

Sent-te còmode estalviant

Què t'ofereix l'Assegurança d'estalvi flexible?

El nostre pla d'estalvi flexible Vida horitzó Plus està pensat per a tots aquells que cerquin estalviar d'una forma còmoda i senzilla per complementar els seus ingressos futurs, amb l'objectiu de mantenir el nivell de vida que desitgen.

Quins avantatges té aquesta assegurança?

Màxima adaptació

Tria la durada del teu pla d'estalvi, la forma de fer les aportacions, i fins i tot, disposar dels teus diners quan els necessitis.

Estalvi sense límits

No hi ha límits anuals en la prima destinada a l'estalvi, de manera que pots fer totes les aportacions que consideris.

Amb tota la garantia

Els teus estalvis estaran garantits, i se'ls aplicarà un tipus d'interès trimestral que coneixeràs per endavant, amb la màxima transparència, seguretat i rendibilitat.

Assegurança d'estalvi flexible
1 /6

Aquest número indica el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Rendibilitat de l'Assegurança d'estalvi flexible

La nostra Assegurança d'estalvi flexible Vida horitzó Plus t'ofereix una rendibilitat garantida durant tota la durada d'aquesta. S'aplica un tipus d'interès adaptat a les teves necessitats que se't comunicarà amb anterioritat a la formalització del contracte, mantenint el principi de transparència i oferint-te la possibilitat d'obtenir una resposta clara a qualsevol demanda d'informació que precisis. A més, en cas de defunció de l'assegurat, els beneficiaris rebran, juntament amb l'estalvi generat, un capital addicional en funció d'aquest import.

Fiscalitat de l'Assegurança d'estalvi flexible

Els rendiments obtinguts es consideren rendiment del capital mobiliari i estan subjectes al tipus marginal de l'IRPF vigent en cada moment. En cas de defunció de l'assegurat, les prestacions que rebi el beneficiari tributen per l'Impost de Successions i Donacions, podent comptar amb importants deduccions depenent del grau de parentesc entre el prenedor i el beneficiari.

Preguntes freqüents

Es tracta d'una assegurança d'estalvi flexible, dirigida a qualsevol persona que vulgui rendibilitzar els seus estalvis a llarg termini, i mantenir-ne el control en tot moment, i sense riscos. A més, el prenedor pot ser tant una persona física com jurídica.

Pots disposar dels teus estalvis de manera total o parcial una vegada transcorregut un any des de la primera aportació. Un cop transcorreguts 5 anys des de la formalització del contracte, no hi haurà cap penalització per la disposició del capital aportat.

En cas de defunció, els beneficiaris del pla recuperarien totes les aportacions que hagis fet més un capital addicional.

Tria la modalitat d'aportació que vols fer entre periòdica o extraordinària. Si vols, pots paralitzar les aportacions i reprendre-les en el moment que tu ho vulguis i sense cap penalització per fer-ho.

Per què contractar una Assegurança d'estalvi flexible amb Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

Informació constant

Garantit