Assegurances d'estalvi flexible

Assegurances d'estalvi

Assegurança Estalvi creixent

Sent-te còmode estalviant

Què t'ofereix Estalvi creixent?

El nostre pla Estalvi creixent està pensat per a tots aquells que volen estalviar d'una forma còmoda i senzilla per complementar els seus ingressos futurs, amb l'objectiu de mantenir el nivell de vida que volen.

Quins avantatges té aquesta assegurança?

Màxima adaptació

Tria la durada del teu Estalvi creixent i la forma de fer cadascuna de les teves aportacions.

Estalvi sense límits

No hi ha límits anuals en la prima destinada a l'estalvi, de manera que pots fer totes les aportacions que consideris.

Amb tota la garantia

Els teus estalvis estaran garantits, i se'ls aplicarà un tipus d'interès trimestral que coneixeràs per endavant, amb la màxima transparència, seguretat i rendibilitat.

Assegurança d'estalvi flexible
1 /6

Aquest número indica el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Rendibilitat de l'assegurança Estalvi creixent

La nostra assegurança d'estalvi flexible, Estalvi creixent, t'ofereix una rendibilitat garantida. S'aplica un tipus d'interès adaptat a les teves necessitats, que se't comunicarà trimestralment, mantenint el principi de transparència i oferint-te la possibilitat d'obtenir una resposta clara a qualsevol demanda d'informació que necessitis. A més, en cas de defunció de l'assegurat, els beneficiaris rebran, juntament amb l'estalvi generat, un capital addicional en funció d'aquest import.

Fiscalitat de l'assegurança

Els rendiments obtinguts es consideren rendiment del capital mobiliari i estan subjectes al tipus marginal de l'IRPF vigent en cada moment. En cas de defunció de l'assegurat, les prestacions que rebi el beneficiari tributen per l'Impost de Successions i Donacions, podent comptar amb importants deduccions depenent del grau de parentesc entre el prenedor i el beneficiari.

Preguntes freqüents

Es tracta d'una assegurança d'estalvi flexible, dirigida a qualsevol persona que vulgui rendibilitzar els seus estalvis a llarg termini, i mantenir-ne el control en tot moment, i sense riscos. A més, el prenedor pot ser tant una persona física com jurídica.

Pots disposar dels teus estalvis de manera total o parcial, una vegada transcorregut un any des de la primera aportació i sense penalització.

En cas de defunció, els beneficiaris del pla recuperarien totes les aportacions que hagis fet més un capital addicional.

Tria la modalitat d'aportació que vols fer entre periòdica o extraordinària. Si vols, pots paralitzar les aportacions i reprendre-les en el moment que tu ho vulguis i sense cap penalització per fer-ho.

Per què contractar Estalvi creixent?

Flexibilitat

Informació constant

Garantit