Fons elecció

Assegurances d'estalvi

Multifons inversió Plus

Selecció natural per a la teva inversió

En què consisteix els Multifons inversió?

Multifons inversió Plus és una assegurança d'estalvi Unit Linked que uneix els avantatges fiscals de les assegurances de vida amb la rendibilitat i liquiditat que cerques per als teus estalvis a través de fons d'inversió. És una solució molt flexible que permet triar tant la manera de fer aportacions com els fons d'inversió als quals vols destinar el capital, segons les expectatives d'assolir rendibilitats atractives i el risc que vulguis assumir.

Avantatges d'aquesta assegurança

Amb Multifons inversió Plus, comptes amb el millor assessorament i tota la informació que necessites durant la inversió en els diferents fons d'estalvi.

Flexibilitat

Podràs adaptar la teva inversió fent aportacions periòdiques, úniques o extraordinàries quan desitgis, o canviar d'estratègia a través de traspassos entre els diferents fons d'inversió.

Diversificació

Els nostres set fons d'inversió t'ofereixen diferents solucions adaptades a la rendibilitat esperada, la teva predisposició al risc i el termini estimat de la inversió dels teus estalvis.

Liquiditat

Podràs disposar parcialment o totalment del teu capital sense preocupar-te de comissions ni penalitzacions a partir de la primera anualitat.

Multifons inversió

Tipus de fons d'inversió

El fons d'inversió GCO estalvi està indicat per a inversors que no cerquen assumir grans riscos, aconseguint un rendiment a curt termini a través de títols de renda fixa nacional o internacional d'emissors públics o privats denominats en euros. El valor liquidatiu d'aquest fons no pateix fluctuacions importants. 

Fiscalitat

Els rendiments obtinguts per la inversió en aquests fons d'inversió en el moment del rescat són qualificats de rendiment del capital mobiliari i estan subjectes a una retenció del 19% per al cas de persones físiques. 

Si la persona assegurada mor, les prestacions que es paguen al beneficiari tributen per l'impost sobre successions i donacions. La seva quantia pot disminuir en funció de la relació de parentiu entre prenedor i beneficiari.

Rendibilitat dels fons d'inversió

La inversió es fa entre fons del Grup Catalana Occident a elecció del prenedor i es pot modificar posteriorment. No es garanteix un tipus d'interès i el contracte es revalora segons la rendibilitat dels set fons. Per tant, el prenedor assumeix el risc financer de la inversió.

Dades de rendibilitat

Plans
2021*
1 any
3 anys
5 anys
10 anys
GCO Ahorro, FI
-0,09%
0,56%
0,24%
0,09%
0,66%
GCO Renta Fija, FI
-0,35%
0,19%
0,19%
-0,12%
1,16%
GCO Mixto, FI
4,55%
8,02%
1,09%
0,75%
1,67%
GCO Global 50, FI
7,57%
8,95%
5,50%
4,93%
5,46%
GCO Accions, FI
11,01%
21,14%
0,61%
2,77%
3,69%
GCO Eurobolsa, FI
15,88%
22,57%
6,80%
7,03%
6,05%
GCO Internacional, FI
17,45%
20,27%
11,40%
11,25%
10,41%

Preguntes freqüents

Multifons inversió Plus et permet escollir el sistema d'aportacions que millor s'adapta a la teva situació. Pots triar entre un pagament únic o rebuts periòdics, així com fer aportacions extraordinàries en qualsevol moment. 

A més, la flexibilitat de Multifons inversió Plus et permet ajustar el perfil de la inversió mobilitzant l'estalvi entre els diferents fons d'estalvi a través de traspassos. 

En les assegurances d'estalvi Unit Linked, les aportacions realitzades s'inverteixen en fons d'inversió escollits en funció del perfil de risc del prenedor i les seves expectatives de rendibilitat. 

Presenten una gran versatilitat, ja que permeten canviar la inversió entre fons segons les circumstàncies del mercat. A més, un altre avantatge és la possibilitat d'accedir a fons d'inversió des d'aportacions periòdiques; per tant, s'aconsegueix una diversificació elevada amb petits capitals. D'altra banda, les assegurances Unit Linked garanteixen una cobertura addicional en cas de defunció de la persona assegurada. 

Per què contractar Multifons inversió amb Plus Ultra Seguros?

Plus Ultra posa a la teva disposició diferents fons d'estalvi perquè aconsegueixis la rendibilitat que cerques per a la teva inversió.

Gestors especialitzats

Comptaràs en qualsevol moment amb l'assessorament i la gestió dels millors especialistes en assegurances d'estalvi i inversió.

Transparència

T'informarem regularment de la situació de la teva inversió i de com evoluciona la rendibilitat dels teus estalvis.

Solucions adaptades

Entre els nostres fons d'inversió, trobaràs el pla que s'adapta perfectament al teu perfil d'estalvi i podràs modificar la teva inversió quan el necessitis.