Pla Individual d'Estalvi

Assegurances d'estalvi

Assegurança Estalvi PIES

Els teus estalvis quan més els necessitis

Què t'ofereix l'assegurança Estalvi PIES?

Tothom, en algun moment, sent la necessitat d'estalviar, de preparar un coixí econòmic per al futur. L'assegurança Estalvi PIES és el producte que et permet fer-ho sense que et suposi un esforç, rendibilitzant els teus diners i permetent-te disposar-ne quan els necessitis.

Quins són els avantatges d'aquesta assegurança?

Estalvi PIES és un producte que et permetrà estalviar d'una forma molt senzilla i amb aportacions còmodes, segons la teva elecció.

Fes realitat els teus somnis

Si vols estalviar a llarg termini per aconseguir estabilitat econòmica en la teva jubilació, afrontar imprevistos o fer realitat algun dels teus somnis, el pla individual d'estalvi sistemàtic és el teu producte.

Màxima flexibilitat

Ens adaptem a les teves necessitats, ja que pots triar com i quan vols fer les teves aportacions així com la forma de pagament que més et convingui.

Estalvi garantit amb tota la liquiditat

Garantim una rendibilitat 100% assegurada que coneixeràs per endavant. A més, podràs disposar dels teus estalvis totalment o parcialment, sempre que ho necessitis.

Pla Individual d'Estalvi
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Rendibilitat

Amb Estalvi PIES, t'oferim una rendibilitat 100% garantida en tot moment, per la qual cosa els teus estalvis no corren cap risc. Una vegada estudiat el teu cas particular t'informarem del tipus d'interès que se t'aplicarà. Des del moment de contractació seràs coneixedor dels rendiments que els teus estalvis produiran en el futur, per proporcionar-te tranquil·litat i seguretat. 

A més, la rendibilitat acumulada queda exempta de tributar si han transcorregut almenys cinc anys des de la primera aportació i es cobren en forma de renda vitalícia.

Preguntes freqüents

El nostre PIES va destinat a qualsevol persona o família que vulgui estalviar per al futur sense haver de renunciar a la seva liquiditat present. Es tracta d'un pla d'estalvi sense risc, que permet que els joves afrontin projectes de futur, com pot ser tenir fills o per a famílies que busquen un projecte d'estalvi sense que això suposi comprometre l'economia familiar.

Pots disposar totalment o parcialment dels teus estalvis i dels rendiments generats un cop transcorregut un any natural des de la primera aportació efectuada. Com que es tracta d'un producte d'una gran liquiditat, podràs fer rescats per l'import que necessitis i seguir mantenint el teu pla d'estalvi.

Si el teu objectiu és complementar la teva jubilació i han transcorregut com a mínim 5 anys des de la primera aportació, pots optar per rebre el capital a través d'una renda vitalícia, que en aquest cas estarà exempta de tributació fiscal.

El tipus d'interès aplicable està garantit i serà comunicat de manera anticipada en cada trimestre natural. Les aportacions periòdiques i inicials que facis, així com altres paràmetres, determinaran quin serà el tipus d'interès aplicable en el teu cas, el qual se't comunicarà abans de formalitzar la contractació del pla d'estalvis.

Pots fer aportacions periòdiques des d'un mínim de 60 € al mes. Aquestes aportacions periòdiques les pots fer efectives amb la modalitat de pagament que s'adapti millor a les teves necessitats. Així mateix, pots variar l'import de l'aportació periòdica en tot moment. També podràs fer aportacions extraordinàries quan et convingui.

Per què contractar Estalvi PIES?

Estalvi PIES és un producte amb un funcionament molt senzill i un nivell de liquiditat molt elevat, que et serà de molta ajuda en cas de necessitat.

Adaptabilitat

Tu decideixes l'import de les aportacions i amb quina periodicitat vols fer-les, és a dir, el PIES s'adapta a tota mena d'estalviadors.

Fiscalment beneficiós

Rescata-ho en forma de renda vitalícia, transcorreguts 5 anys des de la primera aportació, i beneficia't dels avantatges fiscals que el PIES t'ofereix.

Garantit

Els teus estalvis sempre estaran fora de perill, ja que el PIES de Plus Ultra Seguros els protegeix, eliminant qualsevol mena d'incertesa respecte a ells.

Fiscalitat del Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic

Els PIES o Plans Individuals d'Estalvi Sistemàtic són una alternativa als plans de pensions, per a estalviadors a llarg termini amb un perfil més conservador, que gaudeixen d'uns interessants avantatges fiscals.

Els PIES presenten importants beneficis en la declaració de la renda, no pel que fa a les aportacions, ja que aquestes no es desgraven ni es redueixen de la base imposable, sinó que varien en funció de la forma escollida per al cobrament del capital constituït.

Així, els rendiments generats estaran lliures de tributació en recuperar el capital en forma de renda vitalícia, sempre que hagin transcorregut almenys 5 anys des de la teva primera aportació. També es reduirà la càrrega fiscal sobre la renda vitalícia percebuda en funció de la teva edat de la manera següent:

Tributació per edat

EDAT% RENDA AGREUJADATRIBUTACIÓ REAL
< de 40 anys40%7,60%
Entre 40 i 49 anys35%6,65%
Entre 50 i 59 anys28%5,32%
Entre 60 i 65 anys24%4,56%
Entre 66 i 69 anys20%3,80%
> de 69 anys8%1,52%