Assegurança d'estalvis i jubilació

Assegurança d'inversió

La millor combinació per als teus estalvis

En què consisteix una assegurança d'inversió?

Dins de les diverses assegurances d'estalvi i inversió que pots trobar, Plus Ultra Seguros et proporciona diverses possibilitats en funció del temps que vols tenir invertits els diners, perquè aconsegueixis estalviar d'una manera senzilla.

Com funciona una assegurança d'inversió?

Amb les assegurances d'inversió, tu decideixes quants diners vols destinar a l'estalvi, i aconsegueixes una rendibilitat, durant el temps que triïs. I, tot plegat, amb el risc mínim.

Així podràs aconseguir un coixí econòmic que et permeti afrontar situacions inesperades o, fins i tot, podràs utilitzar-lo per iniciar altres projectes més importants a la teva vida.

Quins són els avantatges d'aquesta assegurança?

Amb les assegurances d'inversió de Plus Ultra Seguros aconseguiràs una bona rendibilitat de la manera més senzilla possible.

Interès garantit

T'informem del tipus d'interès aplicable abans de la contractació i el mantenim durant tota la durada de l'assegurança d'inversió.

Màxima disponibilitat

Accediràs als diners invertits totalment o parcialment i sense penalització transcorregut un any des de la formalització de l'assegurança d'inversió.

Flexibilitat

Adapta la teva assegurança d'estalvi i inversió a la teva capacitat econòmica i a l'horitzó temporal que més et convingui.

Total transparència

En tot moment i de manera periòdica t'informarem de l'evolució de l'assegurança d'inversió i la rendibilitat obtinguda.

Sempre pensant en els teus

Al final del termini convingut rebràs l'import de la inversió juntament amb la rendibilitat obtinguda. Fins i tot en cas de defunció, el beneficiari que tu assignis percebrà la totalitat de la inversió.

Protecció

Perquè és una assegurança d'estalvi i inversió que et permet protegir el teu patrimoni de les fluctuacions del mercat, amb la possibilitat d'obtenir una rendibilitat i sense renunciar a la liquiditat.

Inversió a mitjà termini

Quina és la fiscalitat per a aquest tipus d'assegurança?

En el supòsit de prestacions en forma de capital abonades al beneficiari (sempre que coincideixi amb el prenedor) es tributarà per la diferència entre el capital percebut i la prima satisfeta a l'IRPF del perceptor. Aquest resultat mereixerà la qualificació de rendiments del capital mobiliari i queda integrat a la base imposable de l'estalvi. Aquest resultat es veurà sotmès en origen a retenció, i s'hi aplicarà el tipus impositiu legalment vigent per a la comunitat autònoma de residència del beneficiari. 

Les prestacions en cas de defunció o que el beneficiari sigui diferent del prenedor, tributen a l'impost de successions i donacions.

Quina és la rendibilitat de les assegurances d'inversió?

La rendibilitat que ofereixen les nostres assegurances d'inversió dependrà de la durada que hagis triat com a horitzó temporal per als estalvis i de la quantitat invertida, entre altres qüestions. 

Així, en funció de l'assegurança d'inversió escollida, en podràs saber la rendibilitat per endavant amb un tipus d'interès garantit per a tota la vida de la inversió o, al contrari, podria ser revisable anualment, sempre amb la possibilitat de rescatar tots o part dels estalvis un cop transcorreguda la primera anualitat.

Preguntes freqüents

En contractar una assegurança d'inversió hi aportaràs una quantitat inicial perquè, arribat el venciment pactat, puguis rebre l'aportació més els interessos que es generin.

D'aquesta manera, podràs obtenir un capital addicional per fer front a qualsevol projecte que demani imports econòmics, com ara l'educació dels teus fills, el viatge de la teva vida, aquelles obres que sempre has volgut fer a casa o, fins i tot, com a complement de la pensió de jubilació.

Pots optar per la nostra assegurança a mitjà o a llarg termini, triant la que millor s'adapti a les teves circumstàncies. Això sí, has de tenir en compte que la rendibilitat acostuma a ser més gran com més temps dura la inversió. 

Al contrari, en l'assegurança d'inversió a mitjà termini de Plus Ultra Seguros, coneixeràs la rendibilitat garantida de manera anticipada, mentre que, a la nostra assegurança d'inversió a llarg termini, hi haurà una revisió de tipus amb caràcter anual.

Les aportacions o primes d'una assegurança d'inversió, a diferència d'altres assegurances d'estalvi, no tenen límits pel que fa a la quantitat màxima que hi pots aportar. Sí que hi ha, en canvi, un import o prima mínima, en funció de la modalitat escollida.

Per què contractar assegurances d'inversió amb Plus Ultra?

A Plus Ultra Seguros et volem oferir sempre les millors opcions d'inversió per als teus estalvis i cercar obtenir per a tu la màxima rendibilitat amb el menor risc possible.

Gestió personal

El nostre equip d'especialistes té molta experiència gestionant aquest tipus de producte, i cercarà sempre la millor manera de maximitzar la rendibilitat dels teus estalvis.

Senzill

Decideix quina quantitat vols invertir i durant quant de temps, i nosaltres ens encarreguem de tota la resta. Et mantindrem informat en tot moment de la situació de la teva inversió.

Màxima liquiditat

Si necessites recuperar part o fins i tot la totalitat dels teus estalvis, ho podràs fer des de la primera anualitat i segons les condicions acordades prèviament.