Inversió a llarg termini

Assegurances d'inversió a llarg termini

Mínim risc, màxima inversió

En què consisteix la nostra assegurança d'inversió a llarg termini?

L' assegurança d'inversió a llarg termini de Plus Ultra Seguros, Vida inversió activa Plus, està especialment pensada per a tu: una persona previsora i amb projectes a llarg termini. T'oferim la possibilitat de fer una inversió altament rendible que optimitzarà la rendibilitat dels teus diners durant 10 anys.

Beneficis d'aquesta assegurança

Senzill, amb un únic pagament, sense renunciar a la possibilitat de recuperar la inversió abans d'hora i sabent-ne la rendibilitat anticipadament.

Interès garantit

T'informem amb antelació del tipus d'interès aplicable a la teva inversió, actualitzable anualment. Màxima rendibilitat des del primer dia i sense riscos.

Màxima disponibilitat

Si necessites disposar de tots o d'una part dels diners invertits, podràs fer-ho un cop transcorregut un any des de la primera aportació.

Aportació única

Fes una sola aportació en el moment de la contractació del pla d'inversió i gaudeix de l'interès pactat un cop finalitzi.

Inversió a llarg termini
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Informació de fiscalitat

Únicament tributaràs pels rendiments generats pel pla Vida inversió activa Plus en el moment en què decideixis disposar dels diners.

Preguntes freqüents

Vida inversión activa Plus està pensat per a qualsevol persona que vulgui estalviar a llarg termini de manera còmoda i segura, però sense renunciar a la possibilitat de disposar totalment o parcialment dels seus estalvis sense cap cost un cop transcorregut el primer any.

Pots disposar dels teus estalvis totalment o parcialment en qualsevol moment un cop transcorregut un any des de que es va fer la primera aportació. En cas de retirar els teus estalvis un cop transcorreguts 10 anys des de la primera aportació, percebràs la totalitat de la rendibilitat generada.

El tipus d'interès aplicable varia en cada cas i es determina després de fer un estudi del teu cas concret. Rebràs la comunicació d'aquest tipus d'interès abans de la contractació del pla d'estalvis, el qual se t'aplicarà durant el primer any dels 10 anys de vigència del contracte d'inversió. L'actualització del tipus d'interès serà anual.

Per què contractar l'Assegurança d'inversió a llarg termini amb Plus Ultra Seguros?

Perquè sempre penses en la teva família, t'oferim un producte ple d'avantatges per a tu i els teus.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Garantit

Rendibilitat garantida i coneguda per endavant.

Senzill

Amb una única aportació. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Informació de rendibilitat

El pla d'estalvi Vida Inversió Activa Plus t'ofereix una gran rendibilitat amb el menor risc possible. La teva inversió inicial estarà a la teva disposició després d'un any des de la realització de la primera aportació. El tipus d'interès aplicable és personalitzat i es calcula en funció de la teva edat i la quantitat invertida, entre altres paràmetres. Se't comunicarà el tipus d'interès per endavant perquè coneguis la rendibilitat que produiran els teus estalvis durant el primer any d'inversió. A partir del segon any, i fins a completar els 10 anys estipulats per contracte, sumarem un interès anual addicional a l'interès garantit.

Exemples de rendibilitat

Capital EurosValor de rescat 1r anyTAE
7.000 €7.005 €0,07%
14.000 €14.040 €0,28%
20.000 €20.070 €0,35%
40.000 €40.170 €0,42%
100.000 €100.469 €0,47%
400.000 €401.967 €0,49%