Estalvi a mitjà termini

Assegurança d'inversió

Assegurança Estalvi capital

Inverteix en tu

En què consisteix aquesta assegurança?

Si busques una rendibilitat atractiva per als teus estalvis i prefereixes no esperar gaire temps per disposar-ne, t'oferim la nostra assegurança Estalvi capital. Fent una sola aportació inicial obtindràs una rendibilitat garantida que coneixeràs per endavant. Podràs recuperar els teus diners, si ho desitges, a partir del novè mes.

Avantatges d'aquesta assegurança

Gaudeix de la possibilitat de rendibilitzar els teus diners, sense riscos i amb tota la informació que necessites des del primer moment.

Interès garantit durant tota la inversió

T'informem del tipus d'interès aplicable trimestralment i el mantenim durant tot el pla d'inversió.

Els teus diners quan els necessitis

Podràs disposar del capital invertit en la seva totalitat o parcialment i sense penalització un cop transcorreguts 9 mesos des de la formalització del pla.

Pensant en els teus

En cas de defunció, la persona designada com a beneficiària de l'assegurança percebrà el saldo acumulat més un capital addicional.

Inversió a mitjà termini
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Alertes sobre liquiditat

El valor del dret de rescat o mobilització depèn del valor de mercat dels actius assignats i pot provocar pèrdues rellevants.

Fiscalitat

Els rendiments generats pel teu pla Estalvi capital només tributaran en el moment en què decideixis disposar dels teus diners.

Preguntes freqüents

Estalvi capital està dirigit a tots els inversors que vulguin rendibilitzar de manera segura i garantida el seu capital.

Pots disposar del capital invertit en la seva totalitat o d'una part d'aquest i sense cap penalització, transcorreguts nou mesos des de la realització de l'aportació inicial.

El tipus d'interès aplicable es calcula de forma personalitzada cas a cas, ja que s'estudien variables com l'edat o la quantitat de capital aportat. Trimestralment, et comunicarem el tipus d'interès que et correspon i que s'aplicarà als teus estalvis durant la vida de la pòlissa.

Per què contractar Estalvi capital?

Consulta amb el teu mediador sobre com obtenir el màxim rendiment amb la nostra assegurança d'inversió a mitjà termini.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Garantit

Rendibilitat garantida i coneguda per endavant.

Senzill

Amb una única aportació. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Rendibilitat

Vida Inversió Creixent t'ofereix rendibilitat garantida durant la durada del pla. A més, si vols rescatar totalment o parcialment el capital aportat, podràs fer-ho sense penalització un cop transcorreguts 9 mesos des de la formalització de l'assegurança. En aquest cas, el rescat total estarà subjecte al valor de mercat de l'actiu associat al contracte. L'interès aplicable a la teva inversió es calcula de forma personalitzada partint d'uns paràmetres com ara l'edat o la quantitat invertida. Coneixeràs aquesta informació trimestralment, la qual cosa et permetrà calcular la seva rendibilitat al llarg de la seva durada.

Inversió creixent

Prima única pagada en eurosCapital garantit a venciment en euros
6.000 €6.368 €
20.000 €21.226 €
50.000 €53.065 €
100.000 €106.131 €
300.000 €318.393 €