Estalvi a mitjà termini

Assegurances d'inversió

Assegurança d'inversió a mitjà termini

Inverteix en tu

En què consisteix aquesta assegurança?

Si cerques una rendibilitat atractiva per als teus estalvis i prefereixes no esperar gaire temps per poder-ne disposar, t'oferim la nostra Assegurança d'inversió a mitjà termini. Fent una sola aportació inicial obtindràs una rendibilitat garantida que coneixeràs per endavant. Podràs recuperar els teus diners, si ho vols, a partir del primer any.

Avantatges d'aquesta assegurança

Gaudeix de la possibilitat de rendibilitzar els teus diners, sense riscos i amb tota la informació que necessites des del primer moment.

Interès garantit durant tota la inversió

T'informem del tipus d'interès aplicable abans de la contractació i el mantenim durant els sis anys de durada del pla d'inversió.

Els teus diners quan els necessitis

Podràs disposar del capital invertit en la seva totalitat o parcialment i sense cap penalització una vegada transcorregut un any des de la formalització del pla.

Pensant en els teus

En cas de defunció, la persona designada com a beneficiària de l'assegurança percebrà el reemborsament del 100% del capital invertit.\n

Inversió a mitjà termini
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Alertes sobre liquiditat

El valor del dret de rescat o mobilització depèn del valor de mercat dels actius assignats i pot provocar pèrdues rellevants.

Fiscalitat

Els rendiments que generi el teu pla Vida Inversión Plus només tributaran en el moment en què decideixis disposar dels diners.

Preguntes freqüents

Vida Inversión Plus està dirigit a tots els inversors que vulguin rendibilitzar de manera segura i garantida el seu capital en un termini de sis anys.

Pots disposar del capital invertit en la seva totalitat o d'una part i sense cap penalització un cop transcorregut un any des que es va efectuar l'aportació inicial. El rescat de la totalitat del capital estarà subjecte al valor de mercat de l'actiu associat en aquest moment.

Si retires el capital un cop transcorreguts els sis anys de contracte, rebràs també la totalitat de la rendibilitat generada.

El tipus d'interès aplicable es calcula de forma personalitzada cas a cas, ja que s'estudien variables com l'edat o la quantitat de capital aportat. Abans de la contractació del pla, et comunicarem el tipus d'interès que et correspon i que s'aplicarà als teus estalvis durant els sis anys d'inversió.

Per què contractar una assegurança d'inversió amb Plus Ultra Seguros?

Consulta amb el teu mediador de Plus Ultra Seguros sobre com obtenir el màxim rendiment amb la nostra assegurança d'inversió a mitjà termini.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Garantit

Rendibilitat garantida i coneguda per endavant.

Senzill

Amb una única aportació. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Rendibilitat

Vida Inversión Plus t'ofereix rendibilitat garantida durant els 6 anys de durada del pla. A més, si vols rescatar totalment o parcialment el capital aportat, podràs fer-ho sense cap penalització un cop transcorregut el primer any des de la formalització de l'assegurança. En aquest cas, el rescat total estarà subjecte al valor de mercat de l'actiu associat al contracte. \n\n\nL'interès aplicable a la inversió es calcula de manera personalitzada partint d'uns paràmetres com ara l'edat o la quantitat invertida. Coneixeràs aquesta informació abans de la contractació del pla, la qual cosa et permetrà calcular-ne la rendibilitat durant els sis anys de durada del contracte.

Inversió a mitjà termini

Prima única pagada en eurosCapital garantit a venciment en euros
6.000 €6.368 €
20.000 €21.226 €
50.000 €53.065 €
100.000 €106.131 €
300.000 €318.393 €