Assegurances de la llar

Assegurança de la llar

La teva llar és on et sents protegit

En què consisteix l'assegurança de la llar?

Les assegurances de la llar et garanteixen la millor protecció davant els imprevistos que puguin causar danys al teu habitatge i, fins i tot, en les situacions en què la teva família necessiti l'atenció més completa i personalitzada.

Quins són els avantatges de contractar la nostra assegurança de la llar?

Comptar amb la millor assegurança de la llar et proporcionarà tota la tranquil·litat que cerques per a casa teva i per a la teva família.

Completament personalitzable

Perquè cada llar és diferent, pots escollir les cobertures que millor s'adapten a les necessitats del teu habitatge i de la teva família.

Amb totes les cobertures essencials

Amb Llar Plus tindràs coberts els danys causats per aigua, incendi, robatori, atmosfèrics o elèctrics, entre molts altres que hi pugui haver a casa teva.

Avantatges i serveis exclusius

Serveis pensats per fer-te el dia a dia més fàcil, com bricolatge a la llar, reparació d'electrodomèstics de gamma blanca o atenció telefònica per a consultes mèdiques, jurídiques i informàtiques.

Per a tota mena d'habitatges

Llar Plus està dissenyada per adaptar-se al teu habitatge. Si busques una assegurança per a la teva casa, àtic, pis o xalet, a Plus Ultra Seguros trobaràs la millor oferta.

Atenció immediata

Els nostres professionals t'ofereixen una resposta ràpida i eficaç en cas de sinistre, especialment en els relacionats amb serralleria i electricitat.

Protegim els teus interessos

Els teus interessos i els de la teva família estaran sempre en bones mans amb les cobertures de responsabilitat civil i protecció jurídica de la nostra assegurança de la llar.

Cobertures de l'assegurança de la llar

Hi ha moltes situacions en què casa teva i les teves pertinences es poden veure afectades pel foc, bé per accidents quotidians o per altres circumstàncies. A Plus Ultra Seguros et garantim els danys causats per l'acció directa del foc, per explosions d'instal·lacions o aparells d'ús habitual, així com els provocats per la caiguda de llamps.

Factors que influeixen en el preu

El preu de l'assegurança de la llar el determinen les cobertures i serveis escollits i el tipus d'habitatge i els capitals que cal assegurar.

Tipus d'habitatge

El tipus d'habitatge, pis, casa o xalet, així com la mida en metres quadrats construïts, determinaran el preu de la teva assegurança de la llar.

Capitals

El capital s'estableix tenint en compte el cost que tindria reconstruir l'habitatge, així com reposar-ne tots els béns, mobiliari i béns personals.

Objectes de valor i joies

Els objectes de valor i joies amb import unitari superior a 5.000 € s'hauran de declarar de manera expressa a la pòlissa.

Preguntes freqüents

Perquè hi ha coses que no pots preveure, però sí protegir, la teva assegurança de la llar t'ofereix solucions a molts imprevistos. Trencament de vidres o canonades, robatoris o incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que estan integrats dins l'habitatge i que és impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc sense danyar-lo. 

Inclou l'estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d'aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives. 

El contingut fa referència al conjunt d'objectes que són dins l'habitatge per fer-lo habitable, com ara mobiliari, parament o efectes personals, i que no formen part dels elements constructius.

D'una banda has d'assegurar el continent pel cost que tindria reconstruir l'habitatge, incloent-hi garatges o trasters, i excloent-ne el valor del sòl, ja que no es perd. Per fer aquest càlcul has d'agafar com a referència la totalitat dels metres quadrats construïts.


Respecte al valor del contingut, et recomanem fer un inventari de tots els teus béns i pertinences, tenint en compte que les joies i els objectes de valor especial es poden haver d'assegurar explícitament.

Gràcies a aquesta cobertura, la teva assegurança de la llar us protegirà a tu i a la teva família, tant dins com fora de casa, dels danys que pugueu ocasionar a un tercer. 

Així, per exemple, si pel trencament d'una canonada a casa teva es veu afectada la del veí, estaríem davant d'un cas de responsabilitat civil. El mateix passaria si caigués un test i danyés un vehicle estacionat al carrer. 

Si la pòlissa és per a un habitatge en lloguer, et protegirà dels danys ocasionats a un tercer, entre els quals s'inclouria el llogater, derivats de la propietat de l'habitatge. Per exemple, si una errada en la instal·lació elèctrica de l'habitatge llogat ocasiona un incendi que danya els béns i objectes del llogater i també la casa del veí, estaríem davant d'un cas en què la garantia de responsabilitat civil et protegiria de les conseqüències econòmiques de la reclamació.

L'objectiu d'aquesta garantia és que el dany produït per un contratemps i la seva reparació posterior, no alterin l'estètica del teu habitatge.

Un exemple seria si, en reparar una canonada, calgués trencar rajoles i no es trobessin materials idèntics als originals per reposar-les. Amb aquesta cobertura ens encarregarem de mantenir l'estètica de l'estança afectada substituint totes les rajoles per unes de noves de característiques similars.

Per què contractar assegurances de la llar amb Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Servei de reparació