Seguro-hogar-vivienda_desocupada

Assegurança de la llar

Habitatge desocupat

Ens ocupem de tu

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Llar Plus habitatge desocupat és l'assegurança bàsica i essencial per a l'habitatge que tens en desús. Desocupat no significa desatès.

Beneficis d'aquesta assegurança

Una assegurança essencial

La nostra Assegurança per a habitatges desocupats presenta la millor relació qualitat-preu i les cobertures necessàries més sol·licitades.

Àmplia protecció

Hogar Plus habitatge desocupat t'ofereix una solució als danys provocats per incendis, inundacions, fenòmens meteorològics o efectes de l'aigua.

Assistència jurídica

Per a processos d'ocupació ilegal, juntament amb una cobertura de responsabilitat civil i consultes jurídiques telefòniques.

Seguro-hogar-vivienda-desocupada

Cobertures principals

L'assegurança t'ofereix totes les cobertures essencials per protegir el teu habitatge desocupat en tot moment sense que t'hagis de preocupar de res. Inclou un servei jurídic complet que integra responsabilitat civil i protecció jurídica específica en processos d'ocupació ilegal.

Modalitats

Una assegurança senzilla amb les cobertures imprescindibles: és la millor opció si vols un producte econòmic que et protegeixi contra els principals contratemps que poden aparèixer a la teva llar desocupada sense haver de renunciar a la màxima qualitat en el servei.

Preguntes freqüents

No pots tenir en compte les situacions que no pots preveure, però sí que t'hi pots protegir. La teva assegurança de llar t'ofereix solucions a la majoria de contratemps. Trencament de vidres o canonades, robatoris o incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que s'integren dins de la llar desocupada. És impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc aquests elements sense que afecti l'estructura de l'habitatge.

Inclou l'estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d'aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives.

El contingut fa referència al conjunt d'objectes ubicats dins de la llar per fer-la més habitable i que no formen part dels elements constructius, com ara el mobiliari, el parament o els efectes personals.

Per una banda, cal assegurar el continent pel cost equivalent al de reconstruir l'habitatge desocupat, inclosos garatges i trasters, i exclòs el valor del sòl, ja que aquest valor no es perd. Per fer aquest càlcul has de prendre com a referència el total de m2 construïts.


Quant al valor del continent, et recomanem fer un inventari de tots els teus bens i pertinences per conèixer el cost de reposició en cas que els perdis.

Amb aquesta cobertura, la teva assegurança de llar et protegirà de qualsevol responsabilitat civil que se't pugui exigir com a propietari d'un habitatge, atesos els possibles danys que es poden causar a tercers.

Si, per exemple, la rotura d'una canonada a casa teva afecta a la del veí, nosaltres actuaríem en cas que la garantia de responsabilitat civil s'hagués d'encarregar de la reparació dels danys o de les possibles indemnitzacions, si cal.  

Per què contractar l'assegurança d'habitatge desocupat amb Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Revaloració automàtica