Assegurança-llar-habitatge-de-lloguer

Assegurança de la llar

Assegurança d'habitatge en lloguer

Lloga amb total confiança

Què t'ofereix l'assegurança Llar arrendador?

Llogar un habitatge en propietat pot ser una bona manera de treure'n una rendibilitat, però, si no prens les precaucions adequades, el teu habitatge de lloguer pot convertir-se en un problema. Llar arrendador és l'assegurança per al teu pis llogat que t'ofereix els serveis més complets perquè el lloguer del teu habitatge sigui una experiència sense ensurts.

Avantatges d'aquesta assegurança

La tranquil·litat que necessites quan llogues el teu habitatge

Llar arrendador t'ofereix tots els serveis essencials per assegurar i oferir-te la tranquil·litat que necessites quan tens el teu habitatge arrendat.

Un lloguer assegurat

Incloem l'impagament del lloguer de llogaters problemàtics i fem que llogar el teu habitatge estigui lliure de risc. També protegim el teu habitatge davant de danys causats pel llogater.

Protecció jurídica completa

Qualsevol imprevist amb el teu llogater o el teu habitatge et pot portar als tribunals, per això t'oferim la millor protecció jurídica davant de qualsevol problema o imprevist.

I per moltes raons més

Disposem de molts serveis especialitzats perquè el lloguer del teu habitatge estigui lliure de complicacions i preocupacions.

Assegurança-habitatge-de-lloguer

Cobertures principals

T'oferim un servei exclusiu davant l'impagament del lloguer del teu habitatge arrendat. Des del moment en què hi hagi una sentència sobre el judici de desnonament del llogater, les quantitats impagades pel llogater queden cobertes sempre que s'hagi produït l'impagament de quatre rendes mensuals consecutives.

Preguntes freqüents

Com a arrendador, tens l'obligació legal de mantenir l'habitatge que llogues en condicions òptimes de cara al teu llogater i respondre per possibles danys ocasionats a tercers. Encara que això no implica l'obligatorietat de tenir una assegurança per a l'habitatge de lloguer, sí que és molt interessant tenir una bona assegurança que t'ajudi que aquest manteniment sigui l'òptim, per exemple, davant de situacions com el trencament d'una canonada o si hi ha un incendi. 

L'assegurança Llar arrendador està pensada per aportar més tranquil·litat als habitatges de lloguer. Per fer-ho, moltes vegades s'inclouen a les assegurances de la llar cobertures específiques per protegir-ne els propietaris. 

La cobertura de danys i vandalisme ens protegeix davant del deteriorament de mobiliari, actes vandàlics o robatori del continent. D'aquesta manera, l'habitatge de l'assegurat queda protegit per un import màxim que fixen les companyies. En cas que hi hagi danys, un pèrit serà el responsable de comprovar l'estat de l'habitatge per respondre a la indemnització corresponent. 

En cas que els danys impedeixin llogar l'habitatge durant un període de temps, la companyia es fa càrrec de la pèrdua de lloguer. Aquesta garantia s'estén durant el període que l'habitatge estigui inhabilitat, però amb un límit temporal o monetari que fixa la companyia. 

Una altra cobertura que garanteix la protecció dels habitatges llogats és la protecció davant de l'impagament del lloguer, que cobreix la falta de pagament del llogater en mensualitats. 

La responsabilitat civil cobreix les reparacions i indemnitzacions que l'assegurat hagi de pagar per danys materials i personals causats a tercers accidentalment. 

Aquests danys poden tenir lloc tant dins com fora de l'habitatge (una teula que cau i fa mal a algú, un parquet aixecat que provoca una ensopegada) i poden tenir l'origen en la mateixa casa o ser a causa directament de l'assegurat o dels membres de la família que resideixen a l'habitatge. Per exemple, si el teu fill ha trencat el vidre d'un veí, tu en seràs el responsable i, per tant, se te'n reclamarà la reparació. 

Més enllà de les avaries i desperfectes causats pel contingut o el continent, com poden ser curtcircuits o trencaments de canonades, aquesta pòlissa també pot cobrir els danys que provoquin els animals domèstics (sempre que no es tracti de gossos potencialment perillosos), els causats durant la pràctica d'esport com a aficionat, una intoxicació alimentària que causis a un convidat, etc. 

En cas que l'habitatge estigui llogat, l'arrendador només és responsable dels danys causats pel continent o el contingut de propietat seva, per la qual cosa no és civilment responsable dels danys causats a tercers que cometi l'arrendatari. De manera que, independentment que el propietari de la llar també inclogui aquesta cobertura a la seva pòlissa, és el llogater qui ha de cobrir la seva pròpia responsabilitat civil. 

Per què contractar l'assegurança Llar arrendador?

Econòmic

Els millors professionals

Servei de reparació