Assegurances de responsabilitat civil

Responsabilitat civil

Responem per tu

En què consisteix una assegurança de responsabilitat civil?

L'assegurança de responsabilitat civil protegeix el teu patrimoni, i et garanteix la teva tranquil·litat davant imprevistos que impliquin el pagament d'indemnitzacions per danys i perjudicis ocasionats de manera accidental a tercers, a més d'assegurar les despeses derivades de la defensa jurídica, si s'escau.

Avantatges d'aquesta assegurança

Comptar amb una assegurança de responsabilitat civil t'ofereix un plus de tranquil·litat, que respon per tu i els teus en el dia a dia, en situacions inesperades.

Per a tu i la teva família

Perquè no només et protegeix a tu, ja que, a més, respondrà per les responsabilitats davant de tercers de les persones que depenguin de tu en la teva condició de cap de família.

Flexibilitat en el pagament

Podràs adaptar la forma d'abonar la teva assegurança, triant entre diverses opcions de pagament fraccionat o, si ho prefereixes, abonar-la en una única quota. Tu decideixes.

Serveis afegits

Des de l'assessorament davant qualsevol dubte respecte a un contracte laboral, un servei telefònic de consultes jurídiques en l'àmbit personal o professional o, fins i tot, assessorament extrajudicial en el cas de veure't immers en un procés judicial.

També quan practiques esport

Les nostres assegurances de responsabilitat civil per a particulars també et protegeixen durant la pràctica amateur de la majoria d'esports.

assegurances-de-responsabilitat-civil

Preguntes freqüents

En qualsevol moment, en qualsevol circumstància, cada dia, ens podem veure involucrats en esdeveniments imprevistos, en l'àmbit privat o professional, que impliquin fer front als possibles danys ocasionats a tercers. Gràcies a l'assegurança de responsabilitat civil, evitaràs que el teu patrimoni o la teva situació jurídica es vegin afectats.

Moltes vegades, les assegurances de responsabilitat civil les contracten els autònoms per cobrir les seves interaccions amb tercers. Si estan lligats a la seva activitat professional i, d'aquesta manera, poden justificar que l'assegurança els protegeix en la seva activitat laboral, se'n podran deduir el cost. En canvi, si l'assegurança de responsabilitat civil la contracta una persona, en l'àmbit privat, aquesta desgravació fiscal no es podrà realitzar.

Si l'assegurança la contracta un particular per protegir el seu patrimoni i la seva situació jurídica davant tercers, no hi ha requisits especials per poder-la contractar, llevat de les mateixes polítiques d'acceptació de cada companyia.

Per què contractar una assegurança de responsabilitat civil amb Plus Ultra?

Les assegurances de responsabilitat civil per a particulars de Plus Ultra Seguros t'ofereixen una àmplia protecció davant diferents situacions del dia a dia, amb diferents tipologies d'assegurança, perquè tota la família visqui tranquil·la.

Sempre amb tu

Perquè posem a la teva disposició els millors professionals, que estaran al teu costat per ajudar-te i assessorar-te, des del primer moment.

Àmplies cobertures

Que protegiran el teu patrimoni davant actuacions teves o de la teva família en diferents situacions produïdes a la vida quotidiana.

Confiança

En una companyia amb més de 150 anys d'experiència oferint als nostres clients les millors solucions asseguradores, sempre adaptades a la particularitat de cadascun.