RC general

Responsabilitat civil

Assegurança de responsabilitat civil per a particulars

La solució integral

Què t'ofereix la nostra Assegurança de responsabilitat civil per a particulars?

Perquè en la vida quotidiana poden sortir situacions imprevistes davant de les quals hàgim de respondre, t'oferim la solució per no comprometre els teus béns i patrimoni davant de possibles reclamacions de danys, amb la millor defensa legal, gràcies a la nostra Assegurança de responsabilitat civil particular.

Avantatges d'aquesta assegurança

Protecció per a la teva familia

T'oferim les millors assegurances per protegir la teva familia i assumim les indemnitzacions que et corresponguin per danys i perjudicis.

Capitals adaptats

Podràs seleccionar els límits d'indemnització que s'adaptin millor a les teves necessitats d'entre una gran varietat.

Assessorament especialitzat

Tens a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en responsabilitat civil perquè responguin els teus dubtes i puguis aconseguir l'assegurança més adient per a les teves necessitats.

RC general

Cobertures principals

T'oferim la cobertura essencial de Responsabilitat civil particular i familiar, amb la qual ens farem càrrec de les indemnitzacions derivades de reclamacions per danys causats a tercers que puguin sorgir en l'àmbit de la teva vida privada i familiar. En aquest sentit, s'hi inclouen situacions tan diverses com: 

  • Danys derivats de les teves accions privades i les de la teva família, així com la pràctica d'esports en qualitat d'aficionat
  • Els danys a tercers ocorreguts durant la realització d'obres de reforma a l'habitatge
  • Els danys a tercers originats a causa de l'ús de bicicletes, embarcacions de rem o pedals i taules de surf
  • Si tens un habitatge en lloguer, cobrim els danys personals i materials que et pugui reclamar el llogater
  • Si tens personal domèstic, pots incloure-hi la responsabilitat davant dels danys a tercers que puguin ocasionar durant l'acompliment de la seva feina al teu domicili

Preguntes freqüents

Pensat per a les persones, amb família o sense, que vulguin comptar amb una assegurança que defensi els seus interessos en cas de reclamació de danys a tercers en l'àmbit de la seva vida privada.

A més, es tracta d'una assegurança per la qual Plus Ultra Seguros haurà de suportar el risc dels costos derivats dels possibles perjudicis produïts a tercers, perquè no afectin la teva economia i que, en certes circumstàncies, podrien ser fins i tot inassumibles econòmicament per a l'assegurat.

Aquesta assegurança ofereix garanties per a les reclamacions per danys a tercers, incloses les despeses judicials i extrajudicials, les despeses de defensa i les possibles fiances judicials, per protegir la teva responsabilitat civil.

La garantia principal consisteix en el pagament de la indemnització que correspondria a un assegurat pels danys produïts a tercers.

D'altra banda, en cas que l'assegurat es vegi obligat anar a judici per les reclamacions d'un perjudicat, Plus Ultra Seguros es faria càrrec del pagament de les costes i de les despeses judicials, així com dels honoraris dels advocats i de la resta de professionals que hi intervinguin. A més, si cal constituir fiances, també estarien cobertes, així com les despeses extrajudicials del mateix sinistre.

L'Assegurança de responsabilitat general garanteix a l'assegurat la seva responsabilitat pels danys materials o corporals causats a un tercer, ja que qualsevol persona física o jurídica està obligada a reparar aquests danys. 

A més de la responsabilitat civil particular i familiar, posem a la teva disposició protecció per a altres activitats com: 

  • Pesca esportiva o submarina que practiquis com a aficionat

  • Propietari de carruatges

  • Propietari o usuari de cadira de rodes

  • Socorrista

  • Propietari de mascotes com gossos o cavalls de passeig, incloent-hi els que van enganxats a carruatges

Per què escollir l'Assegurança de responsabilitat civil per a particulars amb Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Personalitzat

Senzill