assegurances de salut

Assegurances de salut

La teva salut és el primer

En què consisteix l'assegurança de salut?

Quan emmalaltim i necessitem suport mèdic, tenir una assegurança de salut ens aporta tranquil·litat, comoditat i, sobretot, benestar. Amb l'extraordinària assistència sanitària que t'ofereix la teva assegurança mèdica, mai no et trobaràs sol davant d'un problema de salut o una situació d'emergència. Descobreix com et pot fer costat aquesta pòlissa.

Quins són els avantatges de les assegurances de salut?

Les nostres assegurances de salut, ja sigui en la modalitat de quadre mèdic o de reemborsament de despeses, tenen molts avantatges per a tu.

Sense llistes d'espera

Tingues accés als metges, especialistes i proves que necessitis sense haver de passar per llargues llistes d'espera i amb horaris adaptats a les teves necessitats.

Quadre mèdic complet

Posem a la teva disposició i la de la teva família un quadre mèdic molt complet, amb més de 38.000 professionals especialitzats en salut, en totes les àrees medicoquirúrgiques.

Reemborsament de despeses mèdiques

Si, a més del millor quadre mèdic, cerques tenir accés a professionals fora del quadre, amb la nostra modalitat d'assegurances de reemborsament et reintegrem part de les despeses.

Resposta immediata

Per a les prestacions en què calgui una autorització mèdica, el nostre compromís és donar-te resposta en un màxim de 2 hores.

Centres de prestigi reconegut

Al nostre complet quadre mèdic de qualitat, hi sumem la possibilitat d'accedir a centres mèdics i hospitals de primer ordre que compten amb els tractaments més avançats.

Cuidem la teva salut dental

L'assegurança dental garanteix l'accés a serveis odontològics de qualitat i de manera més econòmica, i fins i tot tractaments gratuïts, com extraccions i neteges.

Preguntes freqüents

Cosalud d'assistència sanitària: Aquesta assegurança va dirigida a les persones, amb família o sense, que volen tenir la millor assistència sanitària privada i tots els seus avantatges, com l'eliminació de llistes d'espera i l'atenció personalitzada. 

Salut Reemborsament: Aquesta assegurança va dirigida a persones, amb o sense família, que vulguin disposar de lliure elecció de professionals mèdics tant al territori nacional com a l'estranger.

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició el telèfon 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç

T'oferim un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que vetllaran per la teva sault com et mereixes. Accedeix-hi des d'aquest enllaç i localitza al professional que necessites. 

Amb la cobertura Salut Dental Plus i en col·laboració amb Dentyred, posem a la teva disposició un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals en tot el territori nacional. Podràs accedir a tota la informació en aquest enllaç.

Sí, l'assegurança mèdica està dissenyada de manera flexible per garantir que la contractació s'ajusti al màxim possible a les teves necessitats i les de la teva família. L'assegurança inclou tant garanties essencials com extensions addicionals i posa a la teva disposició dues modalitats de contractació, que també pots adaptar perquè l'assegurança sigui a la teva mida. 

Per què contractar assegurances de salut amb Plus Ultra Seguros?

Les assegurances de salut de Plus Ultra Seguros destaquen per les seves àmplies i innovadores cobertures, l'agilitat en els tràmits i un extens quadre mèdic de prestigi.

Cobertures exclusives

Cosalud d'assistència sanitària ofereix cobertures úniques com el reemborsament del 80% de les despeses en pediatria i ginecologia o el reintegrament de fins a 100 euros l'any en despeses farmacèutiques.

Diverses modalitats per a diversos tipus de família

Et presentem diverses modalitats d'assegurances de salut adaptades a la teva família, ja cerquis un quadre mèdic complet, solucions amb copagament amb descomptes interessants o una pòlissa amb reemborsament de despeses.

Equip de professionals qualificat

En els moments delicats, compta amb els millors professionals mèdics i els centres amb les tècniques més avançades en salut, i també amb els gestors amb més experiència.