Asistencia-sanitaria

Assegurances de salut

Salut Assistència Sanitària

Amb la millor atenció

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Salud assistència sanitària és la solució integral per a totes les teves necessitats mèdiques i les de la teva família. Presenta un quadre mèdic complet i la millor assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tota l'assistència que necessites

Amb els millors serveis sanitaris, d'hospitalització i quirúrgics, línia mèdica telefònica 24 hores i resposta ràpida en autoritzacions, màxim 2 hores.

Els millors professionals

Un ampli quadre mèdic perquè tu i la teva família sigueu atesos pels millors professionals i a les clíniques i hospitals més prestigiosos.

Els centres mèdics més avançats

Amb els tractaments més avançats i innovadors i els centres de prestigi, com Grup Quirón, Hospitales de Madrid, Grup NISA o la clínica Teknon, entre d'altres.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Tindràs accés a consultes de medicina primària en àrees com medicina general, pediatria i puericultura, servei d'ambulància, infermeria, urgències domiciliàries i ambulatòries en centres mèdics.

Tractaments d'atenció personal

Tractaments d'atenció personal

Consulta tots els tractaments d'atenció personal a la teva disposició, els centres que es troben més a prop teu i ofereixen aquests tractaments i les seves tarifes.

Entra i informa-te'n!

Modalitats

Aquesta opció proporciona accés a tots els serveis i tractaments inclosos en el contracte de l'assegurança i al quadre mèdic sencer, sense haver de fer cap desemborsament durant la visita.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Per què contractar una assegurança mèdica?

Els centres mèdics més avançats

Pediatre i ginecòleg

Si es tracta de la teva família