Cosalud Benestar

Assegurances de salut

Cosalud benestar

El teu benestar és la teva salut

En què consisteix Cosalud benestar?

Cosalud benestar t'obre la porta a un ampli ventall de tractaments i actes mèdics de la medicina privada, a uns preus molt competitius i, a vegades, concertats.

Avantatges d'aquesta assegurança

Quadre mèdic complet

Posa a la teva disposició més de 13.000 punts de servei, amb totes les especialitats mèdiques que puguis necessitar, entre altres: pediatria, traumatologia, dermatologia, ginecologia, oftalmologia o psiquiatria.

Cobertura dental

Accés a les millors clíniques dentals en tot el territori nacional, amb més de 1.000 clíniques adherides, que inclouen serveis exclusius gratuïts (com la higiene bucal) i d'altres a preus baremats realment atractius.

Benestar i salut

Més de 8.000 professionals de reconegut prestigi, de totes les disciplines que puguis necessitar per mantenir la teva salut en condicions òptimes (fisioterapeutes, medicina de l'esport, gimnasos, cirurgia estètica, psicòlegs, òptiques, entre altres).

Sense llistes d'espera

I tot això sense llistes d'espera i sense períodes de carència, perquè des del primer moment tinguis accés a uns serveis àgils i amb els estàndards de qualitat més exigents.

Cosalud benestar

Serveis preferents

Amb les nostres especialistes en dietètica t'ajudem a portar una alimentació saludable que cobreixi les teves necessitats nutricionals, i et reemborsem el cost d'una consulta o revisió anual.

Altres serveis gratuïts

Perquè mai no sabem quan pot sorgir la necessitat, amb aquest servei podràs fer, des de qualsevol dispositiu, una videoconsulta mèdica les 24 hores del dia.

Quadre mèdic Verisalud Cosalud benestar

Cobertures

Complet quadre mèdic a la teva disposició, per a les diferents especialitats mèdiques i diagnòstiques:

  • Inclou qualsevol especialitat medicoquirúrgica (traumatologia, pediatria, dermatologia, oftalmologia, psiquiatria, etc.).

  • Medicina d'atenció primària.

  • Proves diagnòstiques de laboratori i d'imatge (analítiques, TAC/PET, ressonància magnètica, entre altres).

Accedeix al quadre mèdic de Cosalud benestar des d'aquí.