Cosalud Benestar

Assegurances de salut per a autònoms

Assegurança Salut benestar per a autònoms

El teu benestar és la teva salut

En què consisteix Salut benestar per a autònoms?

Salut benestar per a autònoms et dona accés a un ampli ventall de tractaments i actes mèdics en medicina privada a uns preus molt avantatjosos per a tu.

Quadre mèdic

Posem a la teva disposició més de 13.000 punts d'atenció, amb especialitats mèdiques com pediatria, traumatologia, dermatologia, ginecologia, oftalmologia o psiquiatria, i moltes més que puguis necessitar.

Cobertura dental

Més de 1.000 clíniques dentals a la teva disposició, a tot el territori nacional, amb serveis exclusius gratuïts (higiene bucal) i d'altres a preus baremats molt atractius.

Benestar i salut

Sigui quina sigui la disciplina que necessitis que tingui a veure amb la salut i el benestar, posem a la teva disposició més de 8.000 professionals perquè et mantinguis en condicions òptimes (fisioterapeutes, medicina de l'esport, gimnasos, cirurgia estètica, psicòlegs, òptiques, entre altres).

Sense llistes d'espera

I tot això sense llistes d'espera i sense períodes de carència, perquè des del primer moment tinguis accés a uns serveis àgils i amb els estàndards de qualitat més exigents.

Cosalud benestar

Serveis preferents

Perquè sabem la importància que té la nutrició, posem a la teva disposició els nostres especialistes en dietètica per ajudar-te a portar una alimentació saludable que cobreixi les teves necessitats nutricionals. A més, et reemborsem el cost d'una consulta o revisió anual.

Descobreix tot el que t'ofereix Salut benestar

Altres serveis gratuïts

Disposaràs d'una videoconsulta mèdica les 24 hores del dia, per a qualsevol qüestió que necessitis plantejar relacionada amb la teva salut.

Quadre mèdic Verisalud Cosalud benestar

Cobertures

Complet quadre mèdic a la teva disposició, per a les diferents especialitats mèdiques i diagnòstiques:

  • Inclosa qualsevol especialitat medicoquirúrgica (traumatologia, pediatria, dermatologia, oftalmologia, psiquiatria, etc.).
  • Medicina d'atenció primària.
  • Proves diagnòstiques de laboratori i d'imatge (analítiques, TAC/PET, ressonància magnètica, entre altres).

Accedeix al quadre mèdic de Salut benestar des d'aquí.