Cosalud benestar sènior

Assegurances de salut

Assegurança Salut benestar Sènior

Tot per la teva salut

Què és Salut benestar Sènior?

Per contribuir a la cura de la teva salut, Salut benestar Sènior t'ofereix accés ràpid i senzill a molts tractaments i actes mèdics privats amb preus reduïts o concertats.

Avantatges d'aquesta assegurança

Quadre mèdic

Més de 13.000 punts de servei a tot el territori nacional, per oferir-te accés a totes les especialitats mèdiques que puguis necessitar: traumatologia, pediatria, ginecologia, dermatologia, oftalmologia i moltes més.

Benestar i salut

Podràs escollir entre més de 8.000 professionals de reconegut prestigi, de les matèries més diverses (fisioteràpia, medicina de l'esport, psicologia, gimnasos, cirurgia estètica, entre altres) per contribuir al teu benestar.

Quadre dental

També cuidem la teva salut bucodental, oferint-te més de 1.000 de les millors clíniques dentals, a l'àmbit nacional amb alguns serveis gratuïts i d'altres a preus concertats.

Serveis d'atenció domiciliària

Tota una àmplia varietat de serveis complementaris d'atenció al teu domicili per contribuir al teu benestar, com poden ser el de neteja, podologia, compra de medicaments o ajuda personal en moments puntuals.

Sense llistes d'espera i sense carència

Amb una atenció àgil i senzilla, sense llistes d'espera i des del primer moment, ja que no hi ha períodes de carència per gaudir de tots aquests serveis.

Serveis d'acompanyament a la dependència

Gràcies a l'acord amb Cuideo, empresa líder a Espanya en atencions domiciliàries continuades, tindràs accés a un servei d'assessorament a la dependència per part d'experts sociosanitaris, assistència domiciliària continuada si necessites assistència a casa i possibilitat d'adquirir el dispositiu GPS Cuideo Assist per sentir-te més tranquil.

Cosalud benestar sènior

Serveis preferents

Perquè sabem que t'agrada cuidar la teva alimentació, amb l'especialitat de dietètica contribuïm al fet que puguis elaborar una planificació nutricional correcta. A més, et reemborsem el 100% del cost de dues visitas o revisió a l'any amb el teu especialista en nutrició.

Serveis d'acompanyament a la dependència

Experts sociosanitaris t'assessoraran pel que fa a la Llei de dependència, fins i tot sobre com accedir-hi.

A més, t'orientaran sobre quines solucions o quins serveis pots sol·licitar, en funció del teu grau de dependència.

Altres serveis gratuïts

Podràs rebre atenció i assessorament mèdic en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, a través del nostre servei gratuït de videoconsultes mèdiques, les 24 hores del dia.

Quadre mèdic Verisalud Cosalud benestar sènior

Cobertures

Accés a un ampli quadre mèdic amb totes les especialitats mèdiques i diagnòstiques:

  • Té en compte qualsevol especialitat medicoquirúrgica que puguis necessitar (traumatologia, pediatria, dermatologia, oftalmologia, psiquiatria, etc.).
  • Medicina d'atenció primària.
  • Proves diagnòstiques de laboratori i d'imatge (analítiques, TAC/PET, ressonància magnètica, entre altres).

Accedeix al quadre mèdic de Salut benestar sènior des d'aquí.