Seguro-de-reembolso

Salut Reemborsament

Amb el teu metge de confiança

Què t'ofereix la nostra assegurança de salut amb reemborsament?

Amb les nostres assegurances de salut amb reemborsament pots optar per rebre assistència sanitària a través del nostre ampli quadre mèdic, sense cap mena de cost, o triar el metge i el centre hospitalari que vulguis, a qualsevol part del món, on vols que t'atenguin. En aquest cas, Plus Ultra Seguros et reemborsarà les despeses en funció dels límits fixats per a cada assegurança.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assistència siguis on siguis

Podràs triar el professional sanitari a qualsevol lloc del món i recuperar les despeses posteriorment.

El millor quadre mèdic

Tindràs a la teva disposició un quadre mèdic amb els millors professionals i els centres mèdics més avançats i innovadors, sense cap cost.

Cobertura dental

Àmplia varietat de serveis d'odontologia gratuïts o a preus especials.

Per i per als autònoms

Salut reemborsament mixt ofereix diverses opcions de contractació (amb copagament o sense), perquè triïs la que se t'adapti millor.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Disposes d'un quadre mèdic de la màxima qualitat, amb accés a hospitals, centres mèdics i més de 40.000 professionals de qualsevol especialitat medicoquirúrgica:

  • Medicina primària
  • Assistència d'urgències
  • Especialitats mèdiques
  • Mitjans de diagnòstic
  • Hospitalització
  • Tractaments especials
  • Medicina preventiva
  • Assistència obstètrica i a nounats

Descobreix les diferents modalitats

Aquesta assegurança t'ofereix la lliure d'elecció de metge, a un preu assequible, amb un màxim de 47.500 euros de capital anual assegurat.

Tens l'opció de triar metge a tot el món, i obtenir un reemborsament de les despeses del 90% en territori nacional i del 80% a l'estranger.

A més, tens a la teva disposició totes les garanties del nostre quadre mèdic, sense fer cap desemborsament.

Preguntes freqüents

Salut reemborsament mixt està orientada als autònoms que volen gaudir d'una assistència sanitària de qualitat a través del quadre mèdic, sense renunciar a la possibilitat del reemborsament de despeses quan utilitzin els serveis mèdics de fora del quadre de professionals que ofereix la companyia.

L'assegurança de salut més idònia per a cadascú dependrà de les seves circumstàncies particulars i familiars, de manera que és una decisió molt personal. 

A priori, per a una família amb fills o amb una residència estable, l'assegurança de quadre mèdic pot ser la millor opció, ja que et dona accés a una àmplia cobertura sanitària, a un preu contingut.

En canvi, per a una persona que viatja sovint, i fins i tot per als que volen tenir sempre disponible el seu metge de confiança, l'assegurança de reemborsament podria ser la millor alternativa. 

La carència és el període de temps que has d'esperar des que contractes la teva assegurança de salut per poder accedir a certes garanties.

Disposes d'un extens quadre mèdic amb més de 38.000 professionals, que cuidaran de tu com et mereixes. Accedeix a aquest enllaç i localitza el professional que necessitis.

Si ets fora d'Espanya i necessites assistència a causa d'algun imprevist, tranquil, podràs fer-ho sense problemes a qualsevol país del món, amb la modalitat de reemborsament de despeses, segons les condicions de la pòlissa.

Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Per què contractar l'Assegurança salut reemborsament amb Plus Ultra Seguros?

Despeses cobertes

Segons la modalitat escollida d'assegurança de reemborsament, tindràs cobertes les despeses derivades de l'assistència mèdica que rebis de professionals que hagis triat tu.

Si es tracta de la teva família

Una assegurança mèdica molt completa per a tu, i a la qual podràs afegir els membres de la família amb descomptes importants.

Els millors professionals

A més de la lliure elecció de professionals, també tens el nostre quadre mèdic, al qual podràs accedir sense fer cap desemborsament.