Seguro-de-reembolso

Salut Reemborsament

Amb el teu metge de confiança

Què t'ofereix la nostra assegurança de salut amb reemborsament?

Amb les nostres assegurances de salut amb reemborsament pots optar per rebre assistència sanitària a través del nostre ampli quadre mèdic, sense cap mena de cost, o triar el metge i el centre hospitalari que vulguis, a qualsevol part del món, on vols que t'atenguin. En aquest cas, Plus Ultra Seguros et reemborsarà les despeses en funció dels límits fixats per a cada assegurança.

Beneficis d'aquesta assegurança

Assistència mundial

Tria el professional sanitari de la teva confiança a qualsevol part del món i recupera amb posterioritat les despeses ocasionades.

Agilitat de gestió

Posem a la teva disposició un sistema administratiu àgil per a l'obtenció d'autoritzacions mèdiques en un màxim de 2 hores i reemborsament de factures en 48 hores.

Ampli quadre mèdic

També disposaràs del nostre complet quadre mèdic que inclou els millors professionals i centres mèdics més avançats i innovadors, sense cost per a tu.\n

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Et proporcionem accés a consultes de medicina primària, al servei d'ambulàncies i d'ATS, així com al d'urgències domiciliàries.

Descobreix les diferents modalitats

Aquesta assegurança t'ofereix la lliure d'elecció de metge, a un preu assequible, amb un màxim de 47.500 euros de capital anual assegurat.

Tens l'opció de triar metge a tot el món, i obtenir un reemborsament de les despeses del 90% en territori nacional i del 80% a l'estranger.

A més, tens a la teva disposició totes les garanties del nostre quadre mèdic, sense fer cap desemborsament.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida als autònoms, amb família o sense, que volen disposar de lliure elecció de professionals mèdics tant en el territori nacional com a l'estranger.

L'Assegurança de salut més idònia per a cadascú dependrà de les seves circumstàncies particulars i familiars, de manera que és una decisió molt personal. 

A priori, per a una família amb fills o amb una residència estable, l'assegurança de quadre mèdic pot ser la millor opció, ja que et dóna accés a una àmplia cobertura sanitària, a un preu contingut.

En canvi, per a una persona que viatja sovint, i fins i tot per als que volen tenir sempre disponible el seu metge de confiança, l'assegurança de reemborsament podria ser la millor alternativa. 

Sí, triïs la modalitat de contractació que triïs, t'oferim cobertures addicionals perquè dissenyis la teva assegurança a mida, i que d'aquesta manera aconsegueixis l'assegurança de salut més completa per a les teves necessitats.

Sí, triïs la modalitat de contractació que triïs, t'oferim cobertures addicionals perquè dissenyis la teva assegurança a mida, i que d'aquesta manera aconsegueixis l'assegurança de salut més completa per a les teves necessitats.

Cada modalitat té uns límits establerts que s'inclouen a les condicions particulars de l'assegurança. Et recomanem visitar la secció “Modalitats” per obtenir-ne informació més detallada.

T'oferim un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que vetllaran per la teva sault com et mereixes. Accedeix-hi des d'aquest enllaç i localitza al professional que necessites.

Amb la cobertura Salut dental Plus i en col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals arreu del territori nacional. Podràs accedir a tota la informació en aquest enllaç.

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició els telèfons 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Per què contractar l'Assegurança salut reemborsament amb Plus Ultra Seguros?

Despeses cobertes

Segons la modalitat escollida d'assegurança de reemborsament, tindràs cobertes les despeses derivades de l'assistència mèdica que rebis de professionals que hagis triat tu.

Si es tracta de la teva família

Una assegurança mèdica molt completa per a tu, i a la qual podràs afegir els membres de la família amb descomptes importants.

Els millors professionals

A més de la lliure elecció de professionals, també tens el nostre quadre mèdic, al qual podràs accedir sense fer cap desemborsament.