Assegurança de reemborsament prime

Assegurances de salut

Salut reemborsament prime

Qualsevol metge, a tot el món

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb la nostra assegurança de salut amb reemborsament prime podràs escollir metge o hospital a qualsevol lloc del món, sempre amb cobertura de reemborsament de despeses, i et garantim el reemborsament del 100% de les despeses d'hospitalització i el 85% de les despeses d'assistència mèdica ambulatòria, així com el 50% en despeses farmacèutiques.

Beneficis d'aquesta assegurança

Els millors professionals en cada especialitat, amb accés a les tecnologies més avançades mèdiques, a qualsevol lloc del món.

Reemborsament de despeses

Ves al teu metge de confiança, sigui on sigui, i et reemborsarem les despeses (100% hospitalàries, 85% extrahospitalàries).

Indemnització diària

Si t'han d'hospitalitzar a la sanitat pública i no sol·licites el reemborsament de despeses, rebràs una indemnització diària substitutiva.

La millor atenció

Rebràs una atenció àgil de la mà dels millors especialistes en cada matèria.

La tecnologia més avançada

Tindràs accés a les tècniques quirúrgiques i proves diagnòstiques més punteres en medicina.

Salut reemborsament prime

Cobertures de l'assegurança de reemborsament prime

Et reemborsarem totes les despeses derivades de l'assistència mèdica prestada en un centre hospitalari, com a conseqüència de malaltia, accident o part, dins els límits establerts.

Inclou despeses d'estada, ingrés a l'UVI o l'UCI i trasllat en ambulància, entre d'altres.

Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament de despeses mèdiques

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Preguntes freqüents

Si ets dels que prefereixen triar a quin metge o centre hospitalari anar, sigui on sigui, sense limitar-te als quadres mèdics concertats, l'Assegurança de salut reemborsament prime t'ofereix aquesta possibilitat.

Mentre que l'Assegurança de reemborsament prime és de reemborsament pur i no permet l'accés al quadre mèdic concertat, l'Assegurança de reemborsament mixt t'ofereix la possibilitat d'anar al quadre mèdic o de triar un professional o centre mèdic aliè a aquest, dins els límits establerts.

La carència és el període de temps que has d'esperar des que contractes la teva assegurança de salut per accedir a certes garanties.

A l'assegurança de salut reemborsament prime, els períodes de carència són de tres mesos per als casos de malaltia i de vuit mesos per als casos d'embaràs i part, amb les seves malalties corresponents.

Aquests terminis de carència no seran aplicables en cas d'accident ni en malalties congènites
durant el primer any de vida de l'assegurat.

Tampoc es fixa cap carència per a algunes malalties infeccioses, com ara rubèola, xarampió, varicel·la, escarlatina, diftèria, galteres, tos ferina, meningitis, entre moltes altres.

Per què contractar amb Plus Ultra Seguros?

Despeses cobertes

Els centres mèdics més avançats

Els millors professionals