Assegurança Cosalut reemborsament mixt

Assegurances de salut

Assegurança Salut reemborsament mixt

Combina quadre mèdic i reemborsament

En què consisteix Salut reemborsament mixt?

Salut reemborsament mixt t'ofereix una assistència sanitària completa perquè puguis triar entre ser atès dins el quadre mèdic que t'oferim o anar a un altre professional mèdic no inclòs en el quadre i que et reemborsem les despeses, segons els límits establerts.

Beneficis de Salut reemborsament mixt

Quadre mèdic

Disposaràs del nostre complet quadre mèdic, que inclou els millors professionals i els centres mèdics més avançats i innovadors, sense cost per a tu.

Assistència mundial

Tria el professional sanitari de la teva confiança a qualsevol part del món i recupera amb posterioritat les despeses ocasionades.

Cobertura dental

Per a una salut dental òptima, t'oferim una àmplia varietat de serveis gratuïts o a preus especials.

Adaptat a tu

Salut reemborsament mixt ofereix diverses opcions de contractació, perquè triïs la que més et convingui.

Cosalut reemborsament mixt

Cobertures

Tens a la teva disposició un quadre mèdic de màxima qualitat, amb accés a hospitals, centres mèdics i una xarxa de més de 40.000 professionals per a qualsevol especialitat medicoquirúrgica:

  • Medicina primària
  • Assistència sanitària d'urgències
  • Especialitats mèdiques
  • Mitjans de diagnòstic
  • Hospitalització
  • Tractaments especials
  • Medicina preventiva
  • Assistència obstètrica i al nounat
Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Salut reemborsament mixt està orientada a aquelles persones que volen gaudir d'una assistència sanitària de qualitat si opten per l'assistència a través de quadre mèdic, però sense renunciar a la possibilitat del reemborsament de despeses quan utilitzen els serveis mèdics fora del quadre de professionals que la companyia ofereix.

La carència és el període de temps que has d'esperar des que contractes la teva assegurança de salut per accedir a certes garanties.

T'oferim un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que vetllaran per la teva salut com et mereixes. Accedeix-hi a través d'aquest enllaç i localitza el professional que necessites.

Si ets fora d'Espanya i ho necessites, podràs utilitzar els serveis de Salut reemborsament mixt a qualsevol país del món, amb la modalitat de reemborsament de despeses, segons les condicions de la pòlissa.

Autoritzacions

Per fer determinades proves diagnòstiques o tractaments, en alguns casos cal que prèviament ens sol·licitis una autorització. Per fer-ho, et facilitem el formulari al qual pots accedir des de més avall i, un cop rebut i valorada la teva petició, ens posarem en contacte amb tu per facilitar-te el número d'autorització corresponent.

Es recomana sol·licitar l'autorització amb temps suficient perquè es pugui gestionar de la millor manera possible.

Sol·licita la teva autorització mèdica