Assegurances-de-cotxe
El teu vehicle

Que al teu vehicle no li falti res

Assegurances de vehicles

Assegurances de cotxe

Assegurança per a vehicle elèctric

Rènting per a particulars

Assegurança per a caravanes i autocaravanes

Assegurances de moto

Assegurança d'embarcacions

Les assegurances de vehicles de Plus Ultra Seguros s'adapten a totes les persones, les seves necessitats i les seves preferències. Com a asseguradora de vehicles, tenim les millors cobertures del mercat per protegir-te a tu i al teu vehicle en qualsevol circumstància.

Oblida't de les preocupacions amb les assegurances de vehicles de Plus Ultra Seguros. 

Fas servir el cotxe com a mitjà de transport habitual o només de vegades? Condueixes una camioneta d'ús comercial? T'agrada navegar els caps de setmana? Com tothom és diferent, aquí tens per triar. Disposaràs de la xarxa més gran de tallers i serveis a la teva disposició, així com serveis de substitució de vehicles, defensa jurídica i la possibilitat d'incloure cobertures de robatori, incendi i danys propis.

Cotxes, motos, caravanes, embarcacions... 

Amb la nostra assegurança per a vehicles, podràs assegurar i tindràs coberta la responsabilitat civil obligatòria i fins i tot la responsabilitat civil voluntària. A més, podràs contractar garanties addicionals. Els nostres assessors t'ajudaran a contractar amb la teva asseguradora l'assegurança que millor s'ajusti a les teves necessitats.