Assegurances de vida

Assegurances de vida

Cuida dels teus

En què consisteixen les assegurances de vida?

Com que el més important que tenim són els nostres éssers estimats, protegeix-los de cara al futur amb una assegurança de vida. Així ells veuran les seves necessitats cobertes quan més ho necessitin i tu ja no hi siguis. Plus Ultra Seguros et proposa diverses opcions per triar la més idònia.

Com funciona una assegurança de vida?

L'assegurança de vida està pensada per garantir un suport econòmic per als nostres éssers estimats davant de determinades circumstàncies greus que ens puguin ocórrer. 

El client tria el capital que rebrien els beneficiaris en cas que es doni la defunció o la invalidesa de l'assegurat i, en funció de la seva edat i professió, es determinarà la prima que s'ha d'abonar. 

A més, hi ha la possibilitat de triar altres cobertures opcionals, com el doble capital per accident o el triple capital per accident de circulació.

Quins són els avantatges de l'assegurança de vida?

Amb l'assegurança de vida, en cas que tu hi siguis, no deixes càrregues a la família. La pots adaptar a les teves circumstàncies personals.

Mort i invalidesa

En cas de defunció o invalidesa de l'assegurat, els beneficiaris rebrien el capital acordat. En cas de contractar-se, aquest capital podria ser del doble en cas d'accident o el triple si és per accident de circulació.

Avançament de capital per malalties greus

En cas que tinguis una malaltia greu (càncer, infart de miocardi, accidents cerebrovasculars, insuficiència renal o paràlisi, entre d'altres) podràs disposar d'un avançament del capital de defunció.

Accés a préstecs bancaris

Tenir una assegurança de vida et pot facilitar l'accés a una hipoteca o un altre tipus de préstec, ja que les entitats financeres acostumen a posar com a condició contractar una assegurança de vida.

VidaPlus

Forma de pagament i fiscalitat

Fes el pagament de la teva assegurança de la manera que et resulti més còmoda. Pots domiciliar el pagament de forma mensual, trimestral, semestral o anual. 

Testament en línia

Accedeix al servei de testament en línia

Si ja tens la pòlissa de vida amb Plus Ultra Seguros, descobreix ara com funciona el servei de testament en línia i tots els avantatges que t'ofereix.

Preguntes freqüents

El capital que necessites per a l'assegurança de vida dependrà del que tu creguis que necessitarien els teus éssers estimats per mantenir el seu nivell de vida en cas que et passés alguna cosa. 

A més, en el cas de tenir un préstec de qualsevol tipus, el capital mínim recomanat serà l'import d'aquest préstec, perquè els teus beneficiaris puguin cancel·lar-lo. 

En qualsevol cas, l'última decisió sobre l'import més convenient sempre serà teva. 

En molts casos n'hi haurà prou amb complimentar un qüestionari, que s'ha de respondre de manera sincera, i que servirà per avaluar les circumstàncies particulars de cada assegurat. 

En altres casos, en funció del capital que es vol contractar, de la professió i de l'edat de l'assegurat, pot ser que calgui fer un reconeixement mèdic, totalment gratuït. 

Pots tenir totes les assegurances que vulguis, de manera que si et passa alguna cosa, els teus beneficiaris cobraran la indemnització de totes les que tinguis en vigor en aquell moment. 

Així, per exemple, pots tenir una assegurança per a la hipoteca del banc, perquè aquest cobri el deute que et quedi per pagar i, alhora, contractar una altra assegurança de vida addicional que asseguri els estudis dels teus fills i compensi la falta dels teus ingressos. 

Per què contractar una assegurança de vida amb Plus Ultra Seguros?

Les assegurances de vida de Plus Ultra Seguros estan creades pensant en com ajudar els teus éssers estimats en cas que a tu et passi alguna cosa.

Flexibilitat

Perquè sabem que cada autònom necessita solucions adaptades a la seva feina, les nostres assegurances de vida et permeten afegir-hi les cobertures i capitals més adequats.

Si es tracta de la teva família

En contractar una assegurança de vida per a autònoms estàs protegint l'estabilitat de la teva família i garantir-los un suport econòmic passi el que passi.

Senzill

Les nostres assegurances de vida estan pensades per oferir-te solucions i perquè no perdis el temps amb tràmits i gestions.