Vida amortització Plus

Assegurances de vida

VidaPlus amortització

Cobreix el préstec personal o la hipoteca

Què t'ofereix la nostra assegurança de vida per a hipoteques?

Si t'han concedit un préstec personal, un crèdit o una hipoteca, i vols deixar-ne el pagament garantit si et passés alguna cosa, posem a la teva disposició VidaPlus amortització, una assegurança de vida vinculada a la teva hipoteca. Amb aquesta assegurança de vida, responem pel capital pendent d'amortitzar en cas d'invalidesa o defunció.

Avantatges de l'assegurança de vida amortització de Plus Ultra Seguros

Configura l'Assegurança de VidaPlus amortització de qualsevol préstec o hipoteca que necessitis per cobrir el seu import i les necessitats de la teva família en una mateixa assegurança.

Flexible i adaptat

VidaPlus amortització s'adapta tant al capital com a la durada del teu préstec, així com al seu sistema d'amortització, ja sigui lineal o segons mètode francès.

Facilitat en el pagament

Podràs triar entre diverses formes de pagament: des d'una sola quota fins a rebuts anuals, semestrals, trimestrals, bimestrals o mensuals.

Protecció total

Podràs cobrir el capital del préstec en cas de defunció i invalidesa permanent.

Vida amortització Plus

Quines són les cobertures de l'assegurança de vida amortització VidaPlus?

VidaPlus amortització garanteix als beneficiaris de l'assegurat, si aquest mor, el pagament del capital pendent d'amortitzar del préstec.

Una altra opció és incloure-hi com a beneficiari el banc o entitat financera que hagi emès el préstec o crèdit per cancel·lar el deute.

Opcions de contractació de l'assegurança d'amortització VidaPlus

En aquesta modalitat, la durada del contracte serà vitalícia amb renovacions anuals i el capital assegurat anirà decreixent fins a assolir un mínim establert.

Preguntes freqüents

L'Assegurança de vida hipoteca va dirigida a totes les persones que han rebut un préstec personal o una hipoteca i volen assegurar el pagament del deute en cas de defunció o invalidesa per evitar possibles perjudicis econòmics a la família.

Sí. Una situació habitual amb les assegurances d'amortització és que el beneficiari sigui el banc o l'entitat financera que proporciona el préstec. D'aquesta manera, poden fer servir el capital per cancel·lar el deute. A més, Plus Ultra Seguros t'ofereix l'opció d'incloure una clàusula de vinculació a la pòlissa, si escau.

Per què contractar la teva assegurança de vida amb Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

En funció de l'import de la hipoteca i de la protecció que vols oferir als teus, tu triaràs el capital per assegurar.

Econòmic

Per menys del que et penses obtindràs la seguretat i protecció que busques, i amb les millors condicions.

Senzill

Tota la protecció que necessites, a la teva disposició, de la manera més fàcil possible. Nosaltres ens encarreguem de tot.