Vida amortització Plus

Assegurances de vida

Assegurança de vida hipoteca

Cobreix el préstec personal o la hipoteca

Què t'ofereix l'Assegurança de vida hipoteca?

Si t'han concedit un préstec personal, un crèdit o una hipoteca i vols deixar-ne el pagament garantit si et passés alguna cosa, posem a la teva disposició una assegurança de vida vinculada a la teva hipoteca. Amb aquesta assegurança de vida, responem pel capital pendent d'amortitzar en cas d'invalidesa o defunció.

Beneficis d'aquesta assegurança

Configura l'Assegurança de vida hipoteca que necessites, que en cobreixi l'import i les necessitats de la teva família en una mateixa assegurança.

Flexible i adaptat

L'Assegurança de vida hipoteca s'adapta tant al capital com a la durada del teu préstec, i amb l'opció de renovar-la anualment fins que acabi.

Facilitat en el pagament

Pots triar entre diversos mètodes de pagament: des d'una sola quota fins a rebuts anuals, semestrals, trimestrals o mensuals.

Protecció total

Podràs cobrir el capital del préstec en cas de defunció i invalidesa permanent.

Vida amortització Plus

Cobertures de l'Assegurança de vida hipoteca

Vida hipoteca garanteix als beneficiaris de l'assegurat el pagament del capital pendent d'amortitzar del préstec en cas que l'assegurat mori.

Una altra opció és incloure com a beneficiari al banc o entitat financera que hagi emès el préstec o crèdit per cancel·lar el deute.

Modalitats de contractació

Amb aquesta modalitat, la durada és d'un any, tot i que es pot renovar anualment abans que finalitzi el préstec o fins que la persona assegurada compleixi 75 anys.

Preguntes freqüents

L'Assegurança de vida hipoteca va dirigida a totes les persones que han rebut un préstec personal o una hipoteca i volen assegurar el pagament del deute en cas de defunció o invalidesa per evitar possibles perjudicis econòmics a la família.

Sí. Una situació habitual amb les assegurances d'amortització és que el beneficiari sigui el banc o l'entitat financera que proporciona el préstec. D'aquesta manera, poden fer servir el capital per cancel·lar el deute. A més, Plus Ultra Seguros t'ofereix l'opció d'incloure una clàusula de vinculació a la pòlissa, si escau.

Per què contractar la teva assegurança de vida amb Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

En funció de l'import de la hipoteca i de la protecció que vols oferir als teus, tu triaràs el capital per assegurar.

Econòmic

Per menys del que et penses obtindràs la seguretat i protecció que busques, i amb les millors condicions.

Senzill

Tota la protecció que necessites, a la teva disposició, de la manera més fàcil possible. Nosaltres ens encarreguem de tot.