Vida amortització Plus

Assegurances de vida

Assegurança Vida amortització prevista

Cobreix el préstec personal o la hipoteca

Què t'ofereix la nostra assegurança Vida amortització prevista?

Si t'han concedit un préstec personal, un crèdit o una hipoteca i en vols deixar garantit el pagament si et passa alguna cosa, posem a la teva disposició Vida amortització prevista, una assegurança de vida vinculada a la teva hipoteca. Amb aquesta assegurança de vida, responem pel capital pendent d'amortitzar en cas d'invalidesa o defunció.

Avantatges de l'assegurança Vida amortització prevista

Configura l'assegurança de Vida amortització prevista de qualsevol préstec o hipoteca que necessitis per cobrir el seu import i les necessitats de la teva família en una mateixa assegurança.

Flexible i adaptat

Vida amortització prevista s'adapta tant al capital com a la durada del teu préstec, així com al sistema d'amortització d'aquest, tant si és lineal com si és segons el mètode francès.

Facilitat en el pagament

Podràs triar entre diverses formes de pagament: des d'una sola quota fins a rebuts anuals, semestrals, trimestrals, bimestrals o mensuals.

Protecció total

Podràs cobrir el capital del préstec en cas de defunció i invalidesa permanent.

Vida amortització Plus

Quines cobertures ofereix l'assegurança Vida amortització prevista?

Vida amortització prevista garanteix als beneficiaris de l'assegurat el pagament del capital pendent d'amortitzar del préstec en cas que aquest mori.

Una altra opció és incloure-hi com a beneficiari el banc o entitat financera que hagi emès el préstec o crèdit per cancel·lar el deute.

Opcions de contractació de l'assegurança Vida amortització prevista

En aquesta modalitat, la durada del contracte serà vitalícia amb renovacions anuals i el capital assegurat anirà decreixent fins a assolir un mínim establert.

Preguntes freqüents

Vida temporal s'adreça a totes aquelles persones que tinguin concedit un préstec personal o una hipoteca i vulguin assegurar el pagament d'aquest deute en cas de defunció o invalidesa, per evitar així el greuge econòmic que podria produir a la seva família.

Sí. Una situació habitual amb les assegurances d'amortització és que el beneficiari sigui el banc o l'entitat financera que proporciona el préstec. D'aquesta manera, poden fer servir el capital per cancel·lar el deute. A més, Plus Ultra Seguros t'ofereix l'opció d'incloure una clàusula de vinculació a la pòlissa, si escau.

Per què contractar la teva assegurança Vida amortització prevista?

Flexibilitat

En funció de l'import de la hipoteca i de la protecció que vols oferir als teus, tu triaràs el capital per assegurar.

Econòmic

Per menys del que et penses obtindràs la seguretat i protecció que busques, i amb les millors condicions.

Senzill

Tota la protecció que necessites, a la teva disposició, de la manera més fàcil possible. Nosaltres ens encarreguem de tot.