Vida amortització Plus

Assegurances de vida

VidaPlus amortització

Cobreix el préstec personal o la hipoteca

Què t'ofereix la nostra assegurança de vida per a hipoteques?

Si t'han concedit un préstec personal, un crèdit o una hipoteca, i vols deixar-ne el pagament garantit si et passés alguna cosa, posem a la teva disposició VidaPlus amortització, una assegurança de vida vinculada a la teva hipoteca. Amb aquesta assegurança de vida, responem pel capital pendent d'amortitzar en cas d'invalidesa o defunció.

Avantatges de l'assegurança de vida amortització de Plus Ultra Seguros

Configura l'Assegurança de VidaPlus amortització de qualsevol préstec o hipoteca que necessitis per cobrir el seu import i les necessitats de la teva família en una mateixa assegurança.

Flexible i adaptat

VidaPlus amortització per a autònoms s'adapta tant al capital com a la durada del teu préstec, així com al sistema d'amortització d'aquest, ja sigui lineal o segons el mètode francès.

Facilitat en el pagament

Podràs triar entre diverses formes de pagament: des d'una sola quota fins a rebuts anuals, semestrals, trimestrals, bimestrals o mensuals.

Protecció total

Podràs cobrir el capital del préstec en cas de defunció i invalidesa permanent.

Vida amortització Plus

Quines cobertures ofereix l'assegurança de vida amortització VidaPlus per a autònoms?

VidaPlus amortització garanteix als beneficiaris de l'assegurat, si aquest mor, el pagament del capital pendent d'amortitzar del préstec.

Una altra opció és incloure-hi com a beneficiari el banc o entitat financera que hagi emès el préstec o crèdit per cancel·lar el deute.

Opcions de contractació de l'assegurança d'amortització VidaPlus

En aquesta modalitat, la durada del contracte serà vitalícia amb renovacions anuals i el capital assegurat anirà decreixent fins a assolir un mínim establert.

Preguntes freqüents

L'Assegurança de vida hipoteca va dirigida a totes les persones que han rebut un préstec personal o una hipoteca i volen assegurar el pagament del deute en cas de defunció o invalidesa per evitar possibles perjudicis econòmics a la família.

Sí. Una situació habitual amb les assegurances d'amortització és que el beneficiari sigui el banc o l'entitat financera que proporciona el préstec. D'aquesta manera, poden fer servir el capital per cancel·lar el deute. A més, Plus Ultra Seguros t'ofereix l'opció d'incloure una clàusula de vinculació a la pòlissa, si escau.

Per què contractar la teva assegurança de vida amb Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

En funció de l'import de la hipoteca i de la protecció que vols oferir als teus, tu triaràs el capital per assegurar.

Econòmic

Per menys del que et penses obtindràs la seguretat i protecció que busques, i amb les millors condicions.

Senzill

Tota la protecció que necessites, a la teva disposició, de la manera més fàcil possible. Nosaltres ens encarreguem de tot.