Assegurança de vida

Assegurances de vida

Assegurança Vida temporal

Perquè puguin seguir endavant

En què consisteix l'assegurança Vida temporal?

L'assegurança Vida temporal és la millor opció per garantir la teva tranquil·litat i la de la teva família davant qualsevol imprevist. Es tracta d'una solució flexible de pòlissa de vida que et permetrà saber que els teus no tindran problemes el dia que tu no hi siguis.

Avantatges d'aquesta assegurança

Serveis exclusius

Vida temporal t'ofereix cobertures que pots utilitzar des del primer dia, com el testament online o els serveis d'orientació mèdica i consulta jurídica per telèfon.

Altament flexible

Aquesta assegurança és una solució flexible, ja que et permet decidir el capital amb què garanteixes el futur de la teva família en el cas que es produeixi un contratemps.

La solució que busques

Pots afegir la cobertura d'invalidesa permanent i absoluta, així com assegurar el doble del capital en cas de defunció o invalidesa, o fins i tot el triple si l'origen és un accident de circulació.

Fiscalment beneficiós

La indemnització a causa de la defunció de l'assegurat pot suposar importants reduccions fiscals per als beneficiaris, segons la comunitat autònoma.

VidaPlus

Cobertures de l'assegurança

Amb aquesta cobertura, els beneficiaris que estan inclosos dins l'assegurança rebran una indemnització en cas de mort de la persona assegurada. A més, es pot personalitzar l'assegurança amb les diferents ampliacions disponibles per a aquesta garantia:

  • Mort per accident: amb aquesta cobertura opcional, el beneficiari rebrà el doble del capital assegurat si la mort es produeix per motius accidentals.
  • Mort per accident de circulació: si s'inclou aquesta cobertura, el capital assegurat es triplica si la mort es produeix com a conseqüència d'un accident de circulació. Vida temporal també incorpora un capital addicional per als nens si tots dos pares moren a l'accident.
Orientació mèdica

Un metge, per a tu, les 24 hores

Si en qualsevol moment tens algun dubte relacionat amb la teva salut, centres mèdics als quals acudir o farmàcies de guàrdia, truca'ns, t'atendrem encantats.

Més informació

Modalitats

En aquesta modalitat d'assegurança, la pòlissa es contracta durant un any i es pot renovar anualment. VidaPlus renovable et permet triar un capital constant durant la vigència de la pòlissa, o bé un capital creixent que es pot revalorar amb cada renovació segons l'IPC o un percentatge fix entre l'1% i el 10%.

Testament en línia

Accedeix al servei de testament online

Si ja has contractat la teva pòlissa de vida amb nosaltres, descobreix ara com funciona el servei de testament online i tots els avantatges que t'ofereix.

Accés al testament online

Preguntes freqüents

Les assegurances de vida que contractem amb la hipoteca, en la majoria dels casos, només cobreixen el pagament de l'habitatge. D'aquesta manera, si ens passés alguna cosa, l'entitat bancària queda protegida. Però què passa amb la nostra família? Sabem amb seguretat què ens cobreix?

De forma addicional és aconsellable disposar d'una assegurança de vida que permeti a la nostra família mantenir una situació d'estabilitat econòmica, a més de liquidar la hipoteca. Una assegurança senzilla com la Vida temporal és l'opció perfecta per aconseguir-ho.

El nostre patrimoni pot cobrir les necessitats de la nostra família, però ha de cobrir també el diferencial entre les cobertures de la Seguretat Social i el nostre nivell de vida actual.

I què passaria en cas d'invalidesa? Hi hauria un fort increment de les despeses, com els metges o l'assistència domiciliària, que juntament amb la disminució dels ingressos, reduirien de forma notable el nostre patrimoni inicial.

Les administracions públiques atorguen prestacions en cas d'orfandat, viduïtat i incapacitat laboral, però aquestes només són un percentatge de la base reguladora del sou de la persona que falta o està malalta, per la qual cosa hem de cobrir el diferencial entre les cobertures de la Seguretat Social i el nostre nivell de vida actual.

Sí, el capital garantit s'abonarà a la persona que tu triïs. No tenen per què ser els teus hereus legals. A més, si la prestació es rep en forma de capital com a conseqüència de la defunció de l'assegurat i els beneficiaris són fills, cònjuge o ascendents, es podrien acollir a importants reduccions de la base imposable, segons cada comunitat autònoma, presentant declaració de l'impost sobre successions.

Per saber quin capital necessites, només has de tenir en compte tres senzilles qüestions:

  • Els ingressos mensuals que vols garantir per al teu cònjuge i els teus fills.
  • La durada de la protecció.
  • La situació econòmica actual de la teva família: els estalvis disponibles i les càrregues financeres.

La millor opció és que el mediador d'assegurances realitzi una anàlisi completa. Aquest estudi personalitzat et permetrà saber el capital que cal contractar per cobrir les necessitats econòmiques de la teva família.

Per què contractar la teva assegurança de vida?

Flexibilitat

Perquè ets tu qui estableix el capital que vols assegurar, en funció de les teves circumstàncies particulars.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Senzill

Amb una única aportació. Nosaltres ens encarreguem de tot.