Servei de suport psicològic

Assistència psicològica

Amb tu en els moments difícils

Suport psicològic davant les seqüeles d'un accident

Amb el servei d'assistència psicològica per a assegurances de cotxe, posem a la teva disposició els nostres especialistes per ajudar-te, a tu o a la teva família, en una situació tan complicada com és afrontar les conseqüències d'un accident greu de circulació.

Els millors professionals

Estaràs atès per psicòlegs amb una gran experiència en aquestes situacions per guiar-te i donar-te suport.

Lesions greus

Suport, tant per al lesionat com per als familiars directes, amb l'objectiu d'ajudar-los a afrontar les noves necessitats.

Defunció

Aquest servei també inclou assistència psicològica per als familiars directes davant la defunció de l'assegurat.

Què inclou el servei d'assistència psicològica?

Amb aquest servei per a la teva assegurança d'automòbil, posem a la teva disposició el suport de psicòlegs especialistes en la gestió de les seqüeles derivades d'accidents de circulació, com ara les següents:

  • Situacions en què el conductor o qualsevol dels ocupants tingui lesions molt greus, discapacitat o alteracions físiques o psíquiques que requereixin l'ajuda d'altres persones per fer activitats essencials de la vida diària. Aquest servei inclou el suport psicològic a familiars de primer grau encara que no viatgessin en el vehicle en el moment de l'accident.
  • Defunció del conductor o d'alguns dels ocupants, prestant assistència psicològica als familiars directes.

Per utilitzar aquest servei, contacta amb el teu mediador habitual o amb el telèfon d'atenció al client, 917 83 83 83, fins a un any després que es produeixi l'accident. L'assistència la prestarà l'equip de psicòlegs designats per la companyia, fins als límits establerts en la pòlissa i sempre dins el territori espanyol.