Asistencia-sanitaria

Cosalud Assistència Sanitària

Amb la millor atenció

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Cosalud assistència sanitària és la solució integral per a totes les teves necessitats mèdiques i les de la teva família. Presenta un quadre mèdic complet i la millor assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tota l'assistència que necessites

Amb els millors serveis sanitaris, d'hospitalització i quirúrgics, línia mèdica telefònica 24 hores i resposta ràpida en autoritzacions, màxim 2 hores.

Els millors professionals

Un ampli quadre mèdic perquè tu i la teva família sigueu atesos pels millors professionals i a les clíniques i hospitals més prestigiosos.

Els centres mèdics més avançats

Amb els tractaments més avançats i innovadors i els centres de prestigi, com Grup Quirón, Hospitales de Madrid, Grup NISA o la clínica Teknon, entre d'altres.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Tindràs accés a consultes de medicina primària en àrees com medicina general, pediatria i puericultura, servei d'ambulància, infermeria, urgències domiciliàries i ambulatòries en centres mèdics.

Tractaments d'atenció personal

Tractaments d'atenció personal

Consulta tots els tractaments d'atenció personal a la teva disposició, els centres que es troben més a prop teu i ofereixen aquests tractaments i les seves tarifes.

Entra i informa-te'n!

Modalitats

Aquesta opció proporciona accés a tots els serveis i tractaments inclosos en el contracte de l'assegurança i al quadre mèdic sencer, sense haver de fer cap desemborsament durant la visita.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a les persones, amb o sense família, que vulguin disposar de la millor assistència sanitària privada i de tots els seus avantatges, com l'exempció de llistes d'espera i l'atenció personalitzada.

Sí, l'assegurança mèdica d'assistència sanitària està dissenyada de forma flexible per garantir que la seva contractació s'ajusti el màxim possible a les teves necessitats i a les de la teva família. L'assegurança inclou tant garanties essencials com extensions addicionals i posa a la teva disposició dues modalitats de contractació, que també pots adaptar perquè l'assegurança sigui a la teva mida.

Cosalut assistència sanitària t'ofereix un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que vetllaran per la teva salut com et mereixes. Accedeix-hi mitjançant aquest enllaç i localitza el professional que necessites.

Amb la cobertura Salut dental Plus i la col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals arreu del territori nacional. Pots accedir a tota la informació en aquest enllaç.

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició els telèfons 902 25 10 25 o 91 783 83 84 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. A més, si vols gestionar una autorització mèdica, ho pots fer en aquest enllaç.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els centres mèdics més avançats

Pediatre i ginecòleg

Si es tracta de la teva família