Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurança de cotxe a tercers

Dissenya-la a la teva mida

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb la nostra assegurança d'automòbil @utomatic a tercers, tu decideixes la protecció que vols per al teu cotxe, gaudint dels millors serveis i l'atenció de qualitat que et mereixes. Podràs escollir entre diverses modalitats que inclouen des de les cobertures essencials d'una assegurança a tercers, fins a les garanties de vidres, robatori i incendi, perquè et trobis sempre bé i segur al volant.

Beneficis d'aquesta assegurança

Lliure de riscos

Perquè cobrim els danys ocasionats a tercers com a conseqüència de l'ús del teu vehicle, així com la teva protecció legal i la defensa dels teus interessos.

Tres modalitats

Tercers bàsica, per gaudir del teu cotxe sense riscos; tercers més llunes, per afegir-hi un extra de protecció; i tercers ampliada, l'assegurança a tercers més completa.

Altament flexible

En qualsevol de les modalitats podràs ampliar les garanties de la teva assegurança tenint en compte les teves necessitats específiques.

Completa la teva assegurança

La millor selecció de cobertures opcionals i serveis d'assistència et permetrà gaudir completament del teu cotxe.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Sabem que el teu cotxe és molt important per a tu; per aquest motiu, la xarxa de tallers AutoPresto t'ofereix els millors experts en reparació perquè n'aprofitis tots els avantatges.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

La nostra assegurança d'auto a tercers s'adreça a tots els conductors de vehicles, atès que les seves cobertures essencials compleixen les exigències marcades per la Llei, i t'ofereix la possibilitat d'ampliar-les pel que fa a la responsabilitat civil.

L'assegurança obligatòria és essencial a l'hora de circular amb el teu vehicle. No tenir l'assegurança obligatòria està considerat infracció per la Direcció General de Trànsit i, en cas de sinistre, el conductor s'exposa a reclamacions judicials que poden arribar a ser molt elevades en cas que hi hagi danys personals a tercers.


Les sancions per conduir sense assegurança obligatòria poden ascendir als 1.000 € i anar acompanyades de la retirada del carnet de conduir o la pèrdua corresponent de punts. A més, la policia podria decomissar el vehicle no assegurat si ho considerés oportú.

Sí, per completar la teva assegurança a tercers, et proporcionem una sèrie de garanties addicionals que et permeten contractar una assegurança a la teva mida. Per obtenir més informació sobre les opcions extensibles que pots contractar, et recomanem que visitis la modalitat que t'interessi més: Tercers, Tercers més llunes o Tercers ampliada.

Comunicar-ho a la companyia com més aviat millor i dins dels set dies posteriors al succés. D'aquesta manera podrem fer les gestions necessàries de forma eficaç.

En el cas de Plus Ultra Seguros pots comunicar el teu sinistre:

 • A través del teu mediador, que t'informarà del procés i et facilitarà totes les gestions.
 • A l'oficina d'atenció telefònica 24 hores trucant al 902 15 10 15.

És molt important que ens remetis totes les notificacions que rebis, així com la declaració amistosa d'accidents, si n'hi ha. En cas que el teu cotxe hagi estat robat, has de denunciar els fets immediatament davant l'autoritat.

Les dades essencials que has de recollir en cas de sinistre amb un contrari són:

 • Data, hora i lloc d'ocurrència.
 • Dades dels conductors, de les companyies d'assegurances i dels vehicles implicats (matrícules).
 • Nom i telèfon de contacte de possibles testimonis o lesionats.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Assistència en viatge des de KM 0

Gestió de multes

Els millors professionals

Tercers bàsic

La modalitat Tercers bàsic disposa de les cobertures necessàries perquè gaudir del teu cotxe no sigui un problema:

Cobertures principals

L'assegurança de cotxe @utomatic a tercers bàsica et garanteix el pagament de totes les indemnitzacions exigides per la Llei a causa dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb el vehicle assegurat.

Més informació sobre la teva assegurança

@utomatic a tercers bàsic és, també, una assegurança flexible amb àmplies garanties opcionals que permeten la contractació d'una assegurança d'automòbil a mida:

 • Assistència en viatge des del quilòmetre zero per al teu vehicle.
 • Assistència jurídica telefònica: rep assessorament especialitzat en qüestions relacionades amb l'automòbil, l'habitatge, la família o la feina.
 • Vehicle de substitució: en cas d'avaria o accident, durant la reparació i un màxim de 7 dies.
 • Servei de gestoria: gestionem i assumim les despeses de tramitació per obtenir un duplicat de la documentació del teu cotxe en cas de sinistre. A més, et proporcionem suport en els tràmits de compravenda del vehicle o de la baixa d'aquest.
 • El millor assessorament: posem a la teva disposició assistència psicològica després d'un sinistre, així com assistència personal o assessorament telefònic sobre temes mecànics i serveis de manteniment.

 

Tercers més vidres

@utomatic a tercers més vidres inclou totes les cobertures de la modalitat a tercers bàsica: Responsabilitat civil obligatòria i voluntària, defensa jurídica i reclamació de danys i protecció al conductor, i es completa amb les següents cobertures específiques:

Cobertures principals

Et garantim la reparació o substitució dels vidres i finestretes del teu vehicle davant de trencament parcial o total. Aquesta cobertura inclou, a més, el sostre solar i els vidres especials com ara tintats, polaritzats, serigrafiats o termoreflectors.

Més informació sobre la teva assegurança

La modalitat d'assegurança Tercers més vidres també té flexibilitat en la contractació de cobertures opcionals, permetent-te, així, dissenyar una assegurança a la teva mida:

 • Vehicle de substitució: posem a la teva disposició la modalitat bàsica, que et proporciona un vehicle de substitució en cas d'avaria o accident durant un període màxim de 7 dies. També pots triar la modalitat ampliada, amb un màxim de 30 dies.
 • Servei de gestoria: ens fem càrrec de les despeses i les gestions per obtenir un duplicat de la documentació del teu vehicle en cas de sinistre. També ens ocupem dels tràmits de compravenda i de donar de baixa el teu vehicle.
 • El millor assessorament: beneficia't del nostre servei d'assistència psicològica telefònica després d'un sinistre, també disponible de manera presencial. A més, t'oferim assessorament telefònic sobre mecànica i manteniment del teu vehicle.

 

Tercers ampliada

La modalitat de contractació @utomatic tercers ampliada t'ofereix totes les cobertures de Tercers bàsica i Tercers més vidres, que són: responsabilitat civil obligatòria i voluntària, defensa jurídica i reclamació de danys, protecció al conductor, vidres, assistència en viatge, assistència jurídica telefònica i defensa en infraccions de trànsit. A més, aquesta modalitat amplia les garanties per oferir-te una protecció més completa:

Cobertures principals

Et garantim els danys materials soferts pel teu vehicle i pels accessoris assegurats en cas d'incendi o explosió. Aquesta cobertura inclou tant els danys per incendi mentre el vehicle està en circulació com quan està estacionat.

Més informació sobre la teva assegurança

L'assegurança @utomatic tercers ampliada també té garanties addicionals amb les quals pots complementar la teva assegurança per aconseguir la protecció que s'ajusti a les teves necessitats:

 • Vehicle de substitució: en cas d'avaria o accident, posem a la teva disposició un cotxe de substitució durant un període de 7 dies, si optes per la modalitat bàsica, i durant 30 dies si optes per la modalitat ampliada.
 • Pèrdua total: si a causa d'una col·lisió o impacte, d'una bolcada o caiguda del vehicle, de fets malintencionats o fenòmens meteorològics, el teu vehicle pateix danys la reparació dels quals supera el valor d'aquest, et garantim una indemnització per aquest valor.

 • Danys per col·lisió: provocats per un altre vehicle o en col·lisionar contra animals domèstics o espècies cinegètiques.

 • Danys per fenòmens atmosfèrics: com els soferts pel vehicle a causa de la caiguda d'un llamp, el vent, pedra i similars.

 • Servei de gestoria: en cas de sinistre, ens ocupem de gestionar i cobrir les despeses d'obtenció d'un duplicat de la documentació del teu vehicle. També t'oferim ajuda per a la compravenda del teu cotxe o per donar-lo de baixa.

 • El millor assessorament: t'oferim un servei d'assistència psicològica telefònica o presencial després de patir un sinistre amb el teu vehicle. A més, posem a la teva disposició assessorament telefònic en matèria mecànica i per a qüestions de manteniment del teu cotxe.