Seguro-de-incapacidad-temporal

Incapacitat laboral temporal

Pensa només a recuperar-te

Què t'ofereix la nostra assegurança?

La nostra assegurança d'Incapacitat Laboral Temporal t'ofereix protecció davant les malalties i els accidents que t'impedeixin desenvolupar la teva feina amb normalitat. D'aquesta manera, si et veus obligat a interrompre la teva activitat professional, disposaràs d'un suport en forma de prestació econòmica.

Beneficis d'aquesta assegurança

Treballa sense riscos

Tant si ets treballador autònom com per compte d'altri, t'ajudem a superar les conseqüències d'una malaltia o un accident.

Adaptat a la teva activitat

La nostra assegurança s'adapta a les teves necessitats amb prestacions diàries modulables, en funció de la teva activitat o font d'ingresos habitual.

Garanties addicionals

Tindràs un conjunt de garanties i cobertures addicionals exclusives com l'assistència en viatge o una prestació per natalitat.

Seguro-incapacidad-laboral_temporal

Cobertures principals

Si per una malaltia et dictaminen una incapacitat temporal superior a 7 dies, rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa en funció del capital seleccionat i els límits del nostre barem.

Cobertures addicionals

Si el motiu de la incapacitat temporal superior a 7 dies és un accident, amb aquesta garantia rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa, en funció del capital contractat i els límits del nostre barem.

Preguntes freqüents

L'assegurança Inactivitat Professionals Plus va dirigida a qualsevol professional, autònom o treballador per compte propi que desenvolupi una activitat professional no subjecta al règim general de treballadors i que, per això, estigui exempta dels beneficis que els treballadors per compte d'altri tenen. Contractable des dels 18 fins als 55 anys, i renovable fins als 65 anys.

L'assegurança Inactivitat Professional Plus és una garantia per als treballadors per compte propi davant les eventualitats que ocasionin una interrupció en l'exercici de la seva activitat professional.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Econòmic