Vida amortització Plus

Vida amortització

Cobreix el préstec personal o la hipoteca

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Si t'han concedit un préstec personal, un crèdit o una hipoteca, i vols garantir el pagament si et passa alguna cosa, posem a la teva disposició Vida amortització Plus. Amb aquesta assegurança de vida, responem pel capital pendent d'amortitzar en cas d'invalidesa o defunció.

Beneficis d'aquesta assegurança

Flexible i adaptat

Vida amortització Plus s'adapta tant al capital del préstec com a la seva durada. A més, el préstec es pot renovar anualment abans de la data de finalització.

Facilitat en el pagament

Pots triar entre diversos mètodes de pagament: des d'una sola quota fins a rebuts anuals, semestrals, trimestrals o mensuals.

Protecció total

Podràs cobrir el capital del préstec en cas de defunció i invalidesa permanent.

Vida amortització Plus

Cobertures de Vida amortització Plus

Vida amortització Plus garanteix als beneficiaris de la persona assegurada el pagament del capital pendent d'amortitzar del préstec en cas de defunció.

Una altra opció és incloure com a beneficiari al banc o entitat financera que hagi emès el préstec o crèdit per cancel·lar el deute.

Modalitats de contractació

Amb aquesta modalitat, la durada és d'un any, tot i que es pot renovar anualment abans que finalitzi el préstec o fins que la persona assegurada compleixi 75 anys.

Preguntes freqüents

L'assegurança Vida amortització Plus va dirigida a totes les persones que han rebut un préstec personal o una hipoteca i volen assegurar el pagament del deute en cas de defunció o invalidesa per evitar possibles perjudicis econòmics a la família.

Sí. Una situació habitual amb les assegurances d'amortització és que el beneficiari sigui el banc o l'entitat financera que proporciona el préstec. D'aquesta manera, poden fer servir el capital per cancel·lar el deute. A més, Plus Ultra Seguros t'ofereix l'opció d'incloure una clàusula de vinculació a la pòlissa, si escau.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

Econòmic

Senzill