Assegurances agràries combinades

Empreses agropecuàries

Assegurança Agrària

Amb el suport del sector agropecuari

En què consisteix l'assegurança Agrària?

L'assegurança Agrària protegeix negocis de producció agrícola, agropecuaris, forestals i aqüícoles. Per oferir les millors garanties, aquesta assegurança compta amb el suport i l'especialització del Sistema Espanyol d'Assegurances Agràries (Agroseguro). Aquest sistema proporciona, a través d'un conglomerat de companyies asseguradores, una àmplia xarxa de protecció davant els riscos agraris.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tranquil·litat

Protecció adaptada a les necessitats de diferents activitats al medi rural, amb una assegurança específica per a cada tipus de collita, bestiar o explotació.

Àmplies cobertures

Ofereix una àmplia varietat de cobertures incloses al sistema d'assegurances agràries combinades i inclou plans específics que es revisen i s'actualitzen cada any.

Agilitat

La contractació resulta àgil i senzilla ja que tenim una estructura interna d'assessors amb formació especialitzada en el sector agrari.

Subvencions

Les assegurances agràries combinades compten amb importants subvencions estatals i també de les administracions autonòmiques.

Seguros-agrarios

Cobertures

Garantim els danys soferts pels cultius assegurats a causa de pedra, vent huracanat, gelada, inundació i sequera. A més, estaran protegits tant en producció com en plantació i a les instal·lacions. Aquestes cobertures s'aplicaran i s'ajustaran en funció del tipus de collita a assegurar. En línies generals: 

 • Producció: cobrim els riscos de pedra, gelades, riscos excepcionals com fauna silvestre, pluges torrencials, vents huracanats i la resta d'adversitats climàtiques
 • Plantació: inclou la mort de l'arbre, així com la pèrdua de la collita de l'any següent
 • A les instal·lacions: cobrim qualsevol risc climàtic no controlable per l'agricultor 

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està adreçada a tots els professionals del sector agrari que vulguin disposar de protecció davant els danys accidentals o per qüestions meteorològiques que afectin directament la seva explotació. S'adapten a qualsevol perfil relacionat amb el sector, com grans explotacions agropecuàries, petites i mitjanes empreses, autònoms ramaders o agricultors i similars. 

Totes les que estan relacionades amb el sector de producció agrícola, agropecuària, forestal i aqüícola. 

El sistema d'Agroassegurança funciona com una estructura estatal d'assegurances agràries per proporcionar la millor cobertura possible. Les principals institucions que el conformen són: 

 • L'Estat, a través de l'Entitat Estatal d'Assegurances Agràries (ENESA), la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP) i el Consorci de Compensació d'Assegurances (CCS) 
 • Les comunitats autònomes, que complementen les subvencions de la contractació d'assegurances agràries 
 • Les Organitzacions Professionals Agràries que representen els agricultors i ramaders 
 • Les Entitats Asseguradores, les quals s'agrupen en Agroassegurança 

El sistema d'assegurances agràries combinats és un dels més evolucionats del món i presenta múltiples avantatges, algunes de les quals són:  

 • Una compensació equivalent a la combinació del dany econòmic sofert i el nivell de cobertura contractat 
 • Les indemnitzacions es perceben en un termini inferior a 60 dies des de la recol·lecció o des del final de les garanties 
 • Permet mantenir el nivell de renda, per la qual cosa la continuïtat de l'explotació és possible 
 • La seva solvència financera es veu reforçada davant tant d'institucions financeres com de particulars 

Per què escollir la nostra assegurança Agrària?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Els millors professionals