Comerç

Comerç

Assegurança Comerços

Sempre a punt per als teus clients

En què consisteix l'assegurança Comerços?

L'assegurança Comerços t'ofereix una assegurança a la mesura del teu negoci, que s'adaptarà perfectament a les necessitats de la teva activitat com a autònom, amb cobertures innovadores i serveis de màxima qualitat. Perquè sabem com n'és important el teu comerç per a tu, aquesta assegurança t'ajudarà a protegir-lo.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assegurança adaptable

Perquè les nostres cobertures s'adapten a les necessitats del teu negoci i t'oferim l'opció de declarar una segona activitat comercial.

Àmplies cobertures

Disposaràs de totes les cobertures que necessitis, des de les que són imprescindibles per protegir la teva activitat fins a les garanties complementàries més innovadores.

Protecció

Protecció per al local i les instal·lacions, per als béns i mercaderies, fins i tot la maquinària i equips electrònics i fins a objectes de valor especial.

Comerç

Cobertures de l'assegurança

Ens fem càrrec dels danys materials als teus béns i instal·lacions causats pel foc, incloent-hi el foc provocat per explosions o la caiguda d'un llamp, així com els desperfectes derivats dels treballs d'extinció de l'incendi.

També queden coberts els danys ocasionats per escapaments accidentals de fum, siguin o no a causa d'un incendi.

Cobertures opcionals

La cobertura té com a objectiu protegir els teus beneficis en cas que un sinistre no et permeti desenvolupar la teva activitat de negoci amb normalitat. Presenta tres modalitats: indemnització diària, pèrdua de benefici brut i pèrdua de lloguers.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a tota mena de comerços, el principal negoci del qual sigui la venda de béns i serveis, incloent-hi els que desenvolupin una activitat industrial que ocupi un 25% del local com a màxim.

Si el teu negoci està enfocat a una oficina o un despatx, també hem dissenyat l'opció adequada amb l'assegurança Oficines.

Considerem continent l'edifici o local en què es desenvolupa l'activitat comercial assegurada, incloent-hi els murs, fonaments, sostres, portes i finestres que el formen. A més, també s'inclouen les construccions annexes de característiques similars com a magatzems, garatges i trasters situats a la mateixa finca.

Com a continent es consideren les antenes, tendals i rètols que pertanyen al local assegurat i les possibles instal·lacions recreatives o esportives.

 

Els béns que siguin a l'interior del local assegurat, incloent-hi el mobiliari de l'establiment i els elements de decoració no fixos. També s'inclou en el contingut la maquinària, els equips electrònics, les eines i els útils de treball necessaris per dur a terme l'activitat assegurada.

Formen part del contingut les mercaderies, embalatges, recanvis i productes per a la venda. Amb la nostra assegurança Comerços t'oferim l'opció de declarar existències estacionals si durant períodes puntuals i concrets de l'any el valor de les mercaderies que són al local és superior a l'habitual. També tindràs l'opció d'incloure-hi un marge del 20% sobre el capital assegurat d'aquestes mercaderies davant possibles fluctuacions

Si el teu negoci implica que els teus empleats transportin mercaderies per lliurar-les, t'interessarà la nostra cobertura de Mercaderies transportades. Amb aquesta, cobrirem els danys que pateixin a causa d'incendi, llamp i explosió; bolcada o caiguda del vehicle portador, així com xoc o col·lisió amb un altre cos fix o mòbil; o per robatori dut a terme amenaçant la integritat de les persones que facin el transport.

 

Sí. Tens la possibilitat d'incloure els canvis del continent efectuats per la millora del teu local dins la teva pòlissa. Només pagaràs la part corresponent del continent que hagis millorat amb la teva inversió.

A més, per cobrir els danys més freqüents i evitar que afectin al desenvolupament normal de l'activitat quan no siguin part de l'obra de millora, recomanem que asseguris un capital de continent a primer risc.   

Per què contractar la nostra assegurança Comerços?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Servei de reparació